Jaiselings Royal Palace nu officiële trouwlocatie!

Jaiselings Royal Palace is sinds kort een officiële trouwlocatie! Bruidsparen kunnen elkaar hier vanaf nu officieel het ‘JA’ woord geven. In het voormalig klooster vind je maar liefst 14 grote en kleine ruimtes die borg staan voor spraakmakende evenementen. Alle ruimtes zijn compleet gedecoreerd en daarom het perfecte decor voor ieder feest! Nu ook het officiële gedeelte van de bruiloft hier kan plaatsvinden, is het nog aantrekkelijker om dé grote dag hier te vieren. Zo heb je alles onder één dak!

Fantasievolle, unieke en veelzijdige trouwlocatie

In een schitterend bosrijk gebied in Wernhout ligt Jaiselings Royal Palace. Dit voormalig klooster op de Belgische grens is een echte ‘eyecatcher’ te midden van de natuurlijke omgeving die het rustige landgoed biedt. Dit unieke pand is omgetoverd tot een waanzinnige evenementenlocatie op een uurtje rijden van de drukke en overvolle Randstad. Fantasievol, uniek en veelzijdig; dat zijn de juiste woorden voor de locatie. De intieme sfeer van toen is goed behouden en wordt gecombineerd met de mogelijkheden van nu.

Met Jaiselings Royal Palace, Fort St. Gertrudis en het Cachot hebben we nu drie officiële trouwlocaties in Brabant! Benieuwd naar de unieke ruimtes? Maak HIER. een digitale wandeling of bekijk ons lookbook. Neem na deze eerste indruk gerust contact op om een real life rondleiding te plannen.

OOK ‘JA’ ZEGGEN IN JAISELINGS ROYAL PALACE?