[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je zomers event

De zomer staat weer voor de deur en wie wordt daar nou niet gelukkig van? Tijd om je bikini of zwembroek weer tevoorschijn te halen en de auto vol te laden met strandspullen. Maar wat als je na een lange dag op het strand geen zin hebt om het strand achter je te laten? Daar heeft HIER. event locaties de ideale oplossing voor.

LET’S GO TO IBIZA

De hippe ‘Club’ zaal wordt namelijk omgetoverd tot een echte Ibiza lounge waar je het zand tussen je tenen voelt. Chill op de loungebanken en kussens of ga helemaal los op swingende muziek die live gemixt wordt door de DJ. De saxofonist maakt de sfeer compleet met ultieme lounge beats. De koks bereiden ondertussen de lekkerste zomerse gerechten: van verrukkelijke tapas, barbecue hapjes tot frisse salades en lekkere ijsjes. Hierbij hoort natuurlijk een heerlijke zomercocktail die voor je neus ‘geshaked’ wordt aan de cocktailbar. Drink je liever iets anders? Dat kan natuurlijk ook! De verfrissende Corona’s en gekoelde rosé staan voor je klaar.

TIME TO GRILL

Goed gezelschap en een heerlijke stuk vlees: een fantastische combinatie voor het perfecte Green Egg event. Heerlijke stukken vlees bereiden en daarna met een goed gezelschap onder het genot van een drankje nuttigen. Wie wil dit nou niet? Maar dan alleen wanneer het vlees uitmuntend bereid is. Natuurlijk niet meer op een kampvuurtje, maar op de hypermoderne Green Egg barbecue. Barbecueën met een Green Egg vereist echter wel de nodige kennis. Wordt een echte Green Egg chef! Een top chef geeft een masterclass in het bereiden van vlees op een Green Egg. Barbecueën met je collega’s drankje erbij, perfect stuk vlees, volledig door jezelf bereidt! Na afloop genieten met een heerlijke cocktail.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? NEEM HIER. CONTACT OP!

CAMPING HEIDEVREUGD

Zoals wij Nederlanders weten, is een gezellig campingfeest niet compleet zonder een goed gevulde koelbox en een immens grote BBQ! Meng je onder de bijzondere gasten, die gegarandeerd voor hilarische situaties gaan zorgen. Wat is er nog meer op camping Heidevreugd? Camping Heidevreugd is de enige camping waar het altijd mooi weer is. Stel je voor: een koelboxje met bier, wijn en fris. Zakje chips en borrelnootjes erbij en genieten maar. Klap die tuinstoelen maar snel uit! Kees senior en zijn dochter laten zien hoe het echte campingleven is en zetten de barbecue alvast aan. Kees junior draait ’s avonds als dj de nieuwste Heidevreugd Top-10. Pa maakt zich dan al op voor de bingo, waarbij je altijd prijs hebt. Vanaf tien uur stilte op het terrein? Niet op Camping Heidevreugd. Daar is kamperen altijd een feest.

MEER INFORMATIE
feestlocatie