Een jubileum is een mooie mijlpaal voor je bedrijf die gevierd moet worden, en waar vier je dit beter dan op een historische locatie? Hier locaties beschikt over 2 unieke historische evenementenlocaties die zich perfect lenen om jouw jubileum onvergetelijk te maken.  

De magie van een oud Fort  

Een oud Fort als locatie voor je jubileumfeest heeft een charme die moderne locaties vaak missen. De rijke geschiedenis, de unieke ruimtes en het gevoel dat deze locaties met zich meebrengen, creëren een buitengewone sfeer die je nergens anders zult vinden. Niet alleen de locaties, maar ook de omgeving maakt het plaatje compleet. Hier locaties is namelijk gelegen in vestingstad Geertruidenberg. Dit is Hollands oudste stad en een groot deel van de rijke geschiedenis is terug te zien op de prachtige markt.  

Stappen voor het kiezen van de geschikte locatie voor jouw jubileum 

Het kiezen van de juiste locatie voor je jubileumfeest kan een uitdagende taak zijn, maar door de juiste stappen te ondernemen wordt jullie jubileum onvergetelijk.  

  1. Kies een datum: Een feest organiseren begint met het zoeken naar een locatie. Populaire locaties kunnen snel vol zitten dus je hebt dit het liefste vast staan. Uiteraard zul je eerst een datum moeten kiezen voordat je opzoek gaat naar een locatie.  
  2.  Bepaal het aantal gasten: Bepaal hoeveel mensen je uitnodigt. Dit is van belang voor het zoeken naar een locatie. Het aantal gasten is bepalend voor de grootte van je ruimte. Hier locaties beschikt echter over 7 verschillende zalen met ieder hun eigen grootte waardoor er altijd een zaal bij zit die geschikt is voor jouw groepsgrootte.  3.
  3. Voorzieningen en diensten: Vraag goed na over welke voorzieningen en dienste een locatie beschikt. Van catering tot apparatuur, check of de locatie aan jouw eisen voldoet.  
  4. Beschikbaarheid: Zet jouw locatie ruim van de voren vast. Populaire locaties kunnen snel volgeboekt zijn, dus zet je locatie op tijd vast.  
  5. Budget: Stel een realistisch budget op en ga opzoek naar locaties die binnen jouw budget passen. Zo kom je later niet voor onverwachte verrassingen te staan.  
  6. Locatiebezoek: Plan een bezoek in met de locaties die je overweegt. Op deze manier kun je niet alleen de sfeer van de locatie proeven, maar kun je ook nog eens al jouw vragen 1 op 1 stellen.  
  7. Sfeer en emotie: Let tijdens je bezoek op de sfeer die de locatie oproept. Een jubileumfeest is niet alleen een evenement, maar een herinnering die voor altijd zal blijven bestaan. 

Laat de magie beginnen 

Het kiezen van de juiste locatie voor je jubileumfeest is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Hier locaties in begrijpt de betekenis van mijlpalen en biedt met zijn oude Fort een sprookjesachtige omgeving die geschiedenis, charme en magie combineert. Laat je jubileumfeest plaatsvinden op een plek die net zo uniek is als de liefde en vreugde die je viert, en geef je gasten een ervaring die ze nooit zullen vergeten.  

Jouw jubileumfeest vieren bij HIER. locatie?

Bij HIER. locaties wordt jullie jubileumfeest op maat samengesteld. Zo ontstaat tijdens jouw jubileumfeest de perfecte sfeer! Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging op onze locatie of een kennismakingsgesprek.

Contact:
Telefoon: +31 0162 – 727516
Mail: info@hierlocaties.nl