THE WEDDING EVE

TROUWBEURS | 18 NOVEMBER | FORT ST. GERTRUDIS, GEERTRUIDENBERG

Ja, ik wil! Op maandagavond 18 november wordt Fort St. Gertrudis omgetoverd tot de plek waar de liefde gedeeld en gevierd kan worden! Je ontmoet trouwprofessionals uit de regio, laat je inspireren door onze prachtige trouwlocaties Fort St. Gertrudis en PUUR! Achter de Markt en ontdekt de laatste trends en collecties tijdens de trouw- en inspiratiebeurs!

Kom samen beleven, ervaren en genieten! Op deze avond staan onze medewerkers voor jullie klaar om jullie te ontvangen met een hapje en een drankje. De locatie is volledig gedecoreerd en er zijn 15 trouwprofessionals uit de regio aanwezig die jullie bruiloft nog net een beetje meer glans kunnen geven.

Kortom een avond waarop je kennis maakt met onze locaties, onze weddingsspecialisten en trouwprofessionals!

Uiteraard gaan jullie niet met lege handen naar huis. Een tasje vol verschillende leuke give aways van de verschillende leveranciers die wellicht goede inspiratie zijn voor jullie bruiloft, een HIER. bruidsmagazine en diverse folders van mooie bruidsleveranciers maken het bezoek aan The Wedding Eve compleet.

BEKIJK HIER. DE DEELNEMERS

KOM LANGS TIJDENS THE WEDDING EVE!

Op maandag 18 november van 18.30u tot 22.00u staan onze medewerkers en trouwprofessionals klaar om jullie alles te vertellen over wat er allemaal komt kijken bij jullie bijzondere dag. Daarnaast staan onze weddingspecialisten klaar om onze prachtige locaties in Geertruidenberg te laten zien!

Tijdens The Wedding Eve maak je kans op het winnen van diverse mooie prijzen! En het leuke is, jullie hebben altijd prijs!

Wil je kans maken op één van de vele mooie prijzen en je laten inspireren door onze locaties en trouwprofessionals? Meld je dan snel hiernaast aan voor The Wedding Eve!

 


bruiloft locaties