Waarom een relatie evenement organiseren?

Wil je een relatie evenement organiseren, maar is nog niet iedereen binnen je bedrijf overtuigd van het nut hiervan? Met onze evenementen locaties in Brabant, heeft HIER. Locaties al talloze relatie events mogen organiseren. Wij leggen je daarom graag uit waarom een relatie evenement dé manier is om klanten aan je merk of bedrijf te binnen, maar ook om nieuwe klanten te werven.

relatie evenemenet - waarom

Wat is een relatie evenement?

Een relatie evenement is een zakelijk event waarbij je relaties en (potentiële) klanten van je bedrijf samenbrengt. Dit met als doel de relatie met hen verder te versterken en hen zo langer aan je organisatie te binden. Voor bedrijven die inzetten op relatiemarketing, is het relatie evenement een belangrijk onderdeel van een marketingstrategie.

Waarom is een relatie evenement belangrijk?  

Een relatie evenement is een perfect middel om een duurzame relatie met je klanten op te bouwen en je imago te versterken. Daarnaast is het een ideaal moment om een nieuw product of dienst te presenteren en kennis te delen met je doelgroep. Tijdens dit evenement kun je direct in contact komen met je klanten en zakelijke vraagstukken bespreken, zodat je nog beter kunt inspelen op de vragen van je doelgroep.

Daarbij is een relatie evenement ook gewoon een leuke manier om je klanten te bedanken voor hun vertrouwen in je organisatie. Een geslaagd relatie evenement, zal hun loyaliteit alleen maar doen versterken!

Wat komt er kijken bij een goed relatie evenement?

1. Customer journey is key

Je wilt tijdens je relatie evenement een boodschap overbrengen aan je klant, die aankomt en je klant bij blijft. Dit ga je bereiken met persoonlijke communicatie tijdens je evenement. Je wil de customer journey van de bezoeker helder voor ogen hebben. Om deze te bepalen moet je in de huid kruipen van de bezoeker. Je wilt hen immers het gevoel geven dat zij gezien en gehoord worden.  

2. Content delen en genereren 

Als je eenmaal in kaart hebt gebracht waar de bezoeker naar opzoek is staan zij open voor de content die je met hem of haar wilt delen. De boodschap moet uiteraard in lijn zijn met de visie en strategie van de organisatie, maar het evenement moet bovenal leuk zijn voor de bezoeker. Geef hen ook zeker de kans zich te laten horen tijdens jouw relatie evenement.  

3. Informeren en enthousiasmeren  

Social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Denk er ook zeker aan om content te creëren en te delen via social media voor, tijdens en na jullie relatie evenement. Zo kun je je boodschap ook delen aan de bezoekers die niet aanwezig waren bij het relatie evenement. Daarbij is content maken ook heel goed voor het promoten van je volgende relatie evenement. Bezoekers houden van een sfeerimpressie en beeldmateriaal.  

HIER. locaties dé relatie evenement locatie van Brabant!

Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle en unieke locatie voor jullie relatie evenement? Neem dan eens een kijkje bij HIER. Locaties. Met 3 unieke locaties in Raamsdonksveer en Geertruidenberg zijn wij de spot voor jullie relatie evenement in de regio. Met verschillende zalen en mogelijkheden is er altijd een locatie die aansluit bij jullie wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie relatie evenement? We maken graag een afspraak op één van onze locaties, om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Afspraak maken of vragen? Neem contact met ons op

0162 – 727 040

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan