Volgens de trends het huwelijksbootje in..

Trouwen in 2015? Hier de trends!
Wie dit jaar gaat trouwen wil natuurlijk geheel volgens de laatste trends in het huwelijksbootje stappen. Welke trends spelen er in 2015 nu eigenlijk op huwelijksgebied? In dit blog geven wij u de top 5 trouwtrends.

 1. De trouwlocatie geheel in thema
De kerk en het gemeentehuis waren altijd de standaard locaties om het huwelijk te voltrekken. Maar deze traditionele plaatsen worden door de aanstaande bruidsparen steeds meer vervangen door bijzondere locaties waar zowel getrouwd als gefeest kan worden. De massale trouwfeesten zijn verleden tijd. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een soort huiskamersetting waardoor er een intieme sfeer ontstaat.

De gehele bruiloft in een thema gieten was al erg populair de afgelopen jaren. Deze ‘trend’ komt ook zeker in 2015 terug. Glamoureuze, romantische en whamsical bruiloften zijn geheel volgens de trend. Ook de thema’s: vintage en natuur zijn en worden steeds populairder.

2. Uitnodigingstraject
De trouwkaart is er in vele soorten en maten. Maar wat er in 2015 echt niet mag ontbreken in het ontwerp zijn de metallic kleuren en/of pastelkleuren. De uitnodiging afgestemd op het feest zorgt voor de ideale look-en-feel. Hierbij worden de kleuren volgens de trend gebruikt.

3. Eten & drinken
Foodtruck
Amerikaans, dat is het sleutelwoord als het in 2015 gaat om eten en drinken. Steeds vaker zal er een heuse foodtruck verschijnen tijdens de bruiloft. Vanuit een rijdende kar wordt er koffie, frietjes, hotdogs, pizza’s, ijs etc. geserveerd. De late-night snack is naast het diner ook in opkomst.

Champagne
Champagne, wie kent het niet? Dit drankje is geheel terug volgens de 2015-stijl. De klassieke variant kan gekozen worden, maar om dit 2015-proof te maken kan er gekozen worden voor een gekleurde twist. Bijvoorbeeld door het toevoegen van sangria, aardbeien of frambozen.

Bruidstaarten
Simpel, strak en modern. De zogenoemde ‘naakte bruidstaart’ is de stijl als het gaat om bruidstaarten. Bij deze naakte taart is er geen fondant of marsepein toegevoegd waardoor je alle laagjes goed kunt zien.

4. Styling
Goud, Rose, Koper, Rood, Smaragdgroen, Lavendelblauw & Turquoise zijn de kleuren voor 2015. Deze kleuren worden afgestemd op het thema en daarna doorgevoerd in de gehele bruiloft. Van decor tot bruidstaart

5. Foto’s
Tijdens het feest zal de photobooth worden gehaald om de gasten met de leukste attributen op de foto te laten gaan, zoals maskers, hoedjes, brillen en andere grappige accessoires. Deze sluit zowel in thematiek, aankleding en vermaak aan op het feest. Telefoons en andere camera’s worden steeds vaker achter wegen gelaten om zo ongewilde foto’s niet op social media te laten verschijnen.

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant? Bekijk de mogelijkheden op de website of neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar jouw droomlocatie?

Trouwen doe je natuurlijk op een droom evenementenlocatie. Heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Bezoek dan de Open Trouwroute van HIER. event locaties. Tijdens de trouwroute kun je bij onze prachtige locaties binnenkijken. Bovendien zijn er leveranciers en trouwspecialisten aanwezig om je te helpen en te adviseren. Het is dus een ideaal evenement om inspiratie op te doen en jouw droomlocatie te vinden.

Aanmelden Open Trouwroute