HIER. je vergadering

EEN MEETING ORGANISEREN WAARBIJ DE BOODSCHAP BLIJFT HANGEN?

Dat is al uitdaging op zich! Vergeet de voor de hand liggende vergader- en congreslocaties! De business events van nu gaan verder! Elk detail dient aangepast te zijn aan jouw meeting. Onze specialisten zijn door hun jarenlange ervaring en hun neus voor innovatie inmiddels experts in het organiseren van een zakelijk event met nét dat beetje extra, dat de bijeenkomst een meerwaarde geeft.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden meetings bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! VEEL BEDRIJVEN hebben dit mogen ervaren bij een EVENEMENTENLOCATIE van HIER.

LAAT JE INSPIREREN! NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!
AAN DE KOOK!
AAN DE KOOK!

De olie sist in de pan, de groenten worden gesneden en de geur van specerijen en kruiden verwennen je smaakpupillen. We zijn aan de kook! Heb je de skills van Gordon Ramsey of heb je nog nooit een pan vastgehad? Het maakt vandaag allemaal niks uit, vandaag draait het vooral om gezelligheid. Samen koken is toch het leukste wat er is? Zorg er zelf voor dat je met een goedgevulde maag terug naar huis gaat. Breng je culinaire talenten naar boven!

Meer info!
SPEEDDATE
SPEEDDATE

Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk? Wanneer heb je nou is echt goed met hen gepraat? Dat dachten wij al.. Tijd om te gaan speeddate dus! Kom nader tot elkaar, kom erachter wat er nu écht speelt en leer elkaar op een manier kennen zoals je nog nooit eerder gedaan hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk. Een-op-een speeddate, groepsspeedate… Wij maken hem helemaal op maat naar jullie wensen met aansluitend een goede borrel!

Meer info!
SPICY BUSINESS
SPICY BUSINESS

Houd jij wel van een beetje Spicy Business en ben jij niet bang om pittige vragen te stellen én te beantwoorden? Kom dan bij ons vergaderen. In de unieke zaal ‘Sheherazade’ komen de Oosterse sferen tezamen. Dé locatie voor een geslaagde vergadering. Tussen de vergadering door worden er verschillende spicy vragen gesteld om het brein even leeg te maken. Uiteraard kunnen Oosterse, pittige hapjes hier niet aan ontbreken.

Meer info!
BOOOOST YOUR BUSINESS
BOOOOST YOUR BUSINESS

Ben jij een echte waaghals? Ontdek het bij boost your business. Een teambuilding of meeting is nog nooit zo spannend geweest! Voorzichtig opent de gastheer de gameroom, het is donker en het blijft donker. Komen jullie hier samen aan uit? Wel te hopen want achter de deur staan onder andere heerlijke pittige pompoenballetjes, chocolade grafstenen mouse en een bloody mary op jullie te wachten. Kippenvel over je hele lichaam wanneer je aandacht snel ergens anders naar toe schiet als je in de hoek van de ruimte een vreemd geluid hoort…

Meer info!
ASOCIAAL VERGADEREN
ASOCIAAL VERGADEREN

We zijn er allemaal aan schuldig; telefoongebruik wanneer het eigenlijk niet kan. Even nog een appje naar je familie, checken of er iets bijzonders is geplaats op facebook of het laatste nieuws doorlezen. Zelfs tijdens vergaderingen wordt nog vaak de telefoon erbij gepakt. Er wordt iemand gebeld of je telefonische agenda rinkelt wat weer zorgt voor een storing in je vergadering. Doe eens sociaal! Vergader bij ons in een unieke ruimte zonder telefoon of wifi, waar je van de rust én elkaar kunt genieten! Er ontstaat real-time contact tussen je collega’s.

Meer info!