Bedrijfsleider Horeca | uren in overleg

 

Bedrijfsleider horeca | Locatie: Fort Lunet

Voor onze locatie in Raamsdonksveer (Fort Lunet) hebben wij een openstaande vacature bedrijfsleider/restaurant manager. De uren zijn in overleg.

Zijn of haar taken zijn het volledig aansturen van het volledige horecateam te Fort Lunet en zorgen dat alles op deze locatie goed is georganiseerd. Van A tot Z, ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant, van het begeleiden van het team tot het optimaliseren van de winst.

 

Wie zoeken wij?

Jij hebt de touwtjes stevig in handen. Met jouw managementervaring en ondernemersmentaliteit maak jij van iedere uitdaging een succes. Jij weet haarfijn wat nodig is om tot de beste resultaten en oplossingen te komen. Met plezier neem jij het initiatief om onze eersteklas service, kwaliteit en reinheid te bewaken. Ook het maken van financiële analyses en planningen en het beheren van de voorraad valt onder jouw taken. Evenals het adviseren, begeleiden en verzorgen van trainingen voor het team. Tijdens minder vruchtbare perioden zal hij of zij ook op onze andere locaties, Fort Sint Gertrudis en het Cachot, verwacht worden mee te helpen. Het is een hands-on baan!

Je beschikt over een gedegen basis voor de functie en voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als restaurant-, locatie- en/of partymanager
  • Je bent flexibel en bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken
  • Je bent een professionele gesprekspartner op alle niveaus

 

Is deze vacature wat jij zoekt?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@hierlocaties.nl t.a.v. Bart Heijne.