Trouwlocatie in Brabant – Open Toptrouwlocatie Route

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route de manier om jullie perfecte trouwlocatie in Brabant te vinden. Jullie kunnen tijdens de bezichtiging onze twee prachtige trouwlocaties Fort Sint Gertrudis en Het Cachot bekijken en zo meteen de sfeer proeven. 

Fort Sint Gertrudis  

De perfecte trouwlocatie in Brabant, namelijk Fort Sint Gertrudis vinden jullie in de Brabantse vestigingsstad Geertruidenberg. Geertruidenberg draagt een lange historie met zich mee en dat is te zien; het ligt aan de Bergsche Maas en is een bezienswaardigheid op zichzelf. Sinds 2015 is Fort Sint Gertrudis een officiële trouwlocatie en biedt de mogelijkheid om alles onder één dak te vieren. 

Doordat Fort Sint Gertrudis een grote locatie is kunnen jullie kiezen in welke zaal jullie, jullie bruiloft willen vieren. Er zijn in totaal 6 zalen die heel verschillend zijn maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van jullie bruiloft tot een mooi geheel te maken. 

Fort Sint Gertrudis beschikt over de volgende zalen: Binnenplaats, Fabriek, Bruine Kroeg, Bourgondische Zaal, De Apotheek en de moderne Club.  

Wanneer je alle ruimtes zou gebruiken, kunnen jullie in Fort Sint Gertrudis maar liefst zo’n 1155 gasten verwelkomen. 

Het Cachot 

Het Cachot is een prachtig Rijksmonument uit 1836 wat vroeger diende als een kruitopslag. Later in de jaren werd het een gevangenis en sinds 1988 is het een evenementenlocatie van HIER. Locaties.  

Het Cachot is een unieke, originele, sfeervolle en intieme locatie. Deze zaal bevat kristallen kroonluchters en witte kalkmuren. Met robuuste houten tafels, witte stoelen en veel kaarsen wordt de sfeer extra romantisch! Hierdoor geven veel gelukkige stellen elkaar het ‘Ja’-woord in het Cachot. 

 

Trouwlocatie in Brabant – eerste bezichtiging 

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op 25 september 2022 bezichtigen en ontdekken jullie of de uitstraling en sfeer van de trouwlocatie past bij jullie wensen. En vooral of jullie die ene klink voelen! Tijdens de bezichtiging gaan wij ervoor zorgen dat jullie ook een echte ‘wedding vibe’ krijgen. Zo krijgen jullie een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past voor het aantal genodigden. Jullie zijn van harte welkom! 

 

Heb je meer informatie nodig over trouwlocatie in Brabant? 

Wil je graag meer weten over de Open Toptrouwlocatie Route? Neem contact op via info@hierlocaties.nl of bel naar 0162 – 727516. 

Wanneer jullie een van onze prachtige locaties willen bezichtigen, kunnen jullie je aanmelden via https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/.