TROUWEN IN PUUR! ACHTER DE MARKT

Vlak achter de historische markt van Brabants eerste stad Geertruidenberg ligt de locatie PUUR! Achter de Markt. Het monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal en kruitopslag. Sinds 1988 is PUUR! Achter de Markt één van de mooiste locaties van HIER. event locaties. In tijden van oorlog was PUUR! een wapenopslag; nu straalt PUUR! als perfecte trouwlocatie. Zeer geschikt voor de mooiste dag van jullie leven.

TIP: Onze locatie Fort St. Gertrudis ligt op 5 minuten loopafstand en is daarom erg leuk te combineren met PUUR! Achter de Markt. Wat dacht je van een ceremonie op PUUR! en een diner en feestavond in Fort St. Gertrudis.

Het pand bestaat uit één sfeervolle, intieme zaal. De grote kroonluchters en witte kalkmuren met vele sfeervolle accenten, zorgen samen met de imposante schouw voor een modern en stijlvol geheel. De steigerhouten tafels met verschillende witte stoelen geven de zaal een trendy uitstraling.

Sinds begin 2015 is PUUR! Achter de Markt een officiële trouwlocatie: een ideaal decor voor een intieme bruiloft. Hier hebben al veel gelukkige stellen elkaar het ‘JA’-woord gegeven. 

VEELZIJDIGE RUIMTE

PUUR! Achter de Markt beschikt over 1 grote ruimte en is geschikt voor een complete bruiloft tot ongeveer 130 gasten. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een sfeervolle ceremonie te geven voor 20 gasten of een bruisend feest voor 80 gasten. Daarnaast is de locatie prima toegankelijk voor invaliden en is er gratis parkeergelegenheid.

Kom langs tijdens ons wedding event?

Op woensdagavond 10 april openen de deuren van Fort St. Gertrudis en PUUR! Achter de Markt tijdens het HIER. wedding event. Laat je inspireren door onze locaties en bespreek je wensen met onze weddingspecialisten.

MELD JE HIER AAN!

EÉN AANSPREEKPUNT

Bij HIER. event locaties krijg je altijd te maken met één aanspreekpunt. Marit is onze professionele weddingsspecialist en ziet het als een uitdaging om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven vorm te geven.

Graag kennismaken met Marit tijdens een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Marit neemt graag de tijd om onze locaties te laten zien en jullie wensen te bespreken. Door op onderstaande button te klikken kom je op de contactpagina van onze weddingsspecialisten.

Onze weddingspecialisten

Reviews van bruidsparen

Al vele bruidsparen hebben op onze trouwlocaties in Brabant hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische feesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!

GEERTRUIDENBERG

GEERTRUIDENBERG

WERNHOUT