TROUWEN IN ‘T KRUITHUIS ARSENAAL

Naast de grote kerk van het mooie vestingstadje Woudrichem ligt ’t Kruithuis Arsenaal. Een monumentaal pand, dat historie combineert met een moderne, eigentijdse uitstraling. Waar vroeger wapens lagen, staan nu de tafels prachtig ingedekt. De sfeervolle aankleding en het gebruik van veel glas en lichte kleuren geven deze officiële trouwlocatie een transparant en open karakter. 

Sinds begin 2013 is ’t Kruithuis Arsenaal een officiële trouwlocatie. Hier hebben al veel gelukkige stellen elkaar het ‘JA’-woord gegeven. 

DIVERSE RUIMTES

Via glas-in-loodpanelen kan ‘t Kruithuis Arsenaal in drie segmenten verdeeld worden. Hierdoor is het een aangename ruimte voor groepen van zo’n 40 tot ongeveer 250 personen. In de zomermaanden kun ook het terras bij het feest erbij betrokken worden. Daarnaast is de locatie prima toegankelijk voor invaliden en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

EÉN AANSPREEKPUNT

Bij HIER. event locaties krijg je altijd te maken met één aanspreekpunt. Marit is onze professionele weddingsspecialist en ziet het als een uitdaging om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven vorm te geven.

Graag kennismaken met Marit tijdens een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Marit neemt graag de tijd om onze locaties te laten zien en jullie wensen te bespreken. Door op onderstaande button te klikken kom je op de contactpagina van onze weddingsspecialisten.

Onze weddingspecialisten