TROUWEN IN JAISELINGS ROYAL PALACE

In een schitterend bosrijk gebied in Wernhout ligt Jaiselings Royal Palace. Dit voormalig klooster op de Belgische grens is een echte ‘eyecatcher’ te midden van de natuurlijke omgeving die het rustige landgoed biedt. Dit unieke pand is omgetoverd tot een waanzinnige evenementenlocatie op een uurtje rijden van de drukke en overvolle Randstand. Fantasievol, uniek en veelzijdig; dat zijn de juiste woorden voor de locatie. De intieme sfeer van toen is goed behouden en wordt gecombineerd met de mogelijkheden van nu. 

Sinds mei 2018 is Jaiselings Royal Palace een officiële trouwlocatie. Begin juni heeft het eerste bruidspaar officieel het ‘JA’ woord gegeven op onze locatie.

Jaiselings Royal Palace beschikt over veertien zalen met ieder hun eigen karakter die afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Hier komt jullie bruiloft altijd goed tot zijn recht!

bruiloft locaties
bruiloft locaties
bruiloft locaties

DIVERSE RUIMTES

Jaiselings Royal Palace is een voormalig klooster met maar liefst 14 ruimtes. Geschikt voor trouwfeesten van 50 tot 3500 personen. Daarnaast is de locatie prima toegankelijk voor invaliden en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

EÉN AANSPREEKPUNT

Bij HIER. event locaties krijg je altijd te maken met één aanspreekpunt. Marit is onze professionele weddingsspecialist en ziet het als een uitdaging om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven vorm te geven.

Graag kennismaken met Marit tijdens een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Marit neemt graag de tijd om onze locaties te laten zien en jullie wensen te bespreken. Door op onderstaande button te klikken kom je op de contactpagina van onze weddingsspecialisten.

Onze weddingspecialisten

Reviews van bruidsparen

Al vele bruidsparen hebben op onze trouwlocaties in Brabant hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische feesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!