Trouwen in de zomer

Willen jullie gaan trouwen? Weten jullie nog niet of jullie in de zomer of winter willen gaan trouwen? Lees dan hier wat er zo tof is aan trouwen in de zomer en hoe je van een zomerse bruiloft een echte droombruiloft maakt!

 

Waarom trouwen in de zomer?

Omdat trouwen in de zomer geweldig is. Als je trouwt in de zomer heb je het voordeel dat het (meestal) lekker weer is. Hierdoor kunnen jullie lekker buiten dineren bij Fort Lunet of het Cachot. Wanneer je in de zomer trouwt heb je de mogelijkheid om de ceremonie buiten in het zonnetje houden, hierdoor kun je schitterende trouwfoto’s  schieten. Sluit jullie grote dag af met een spetterend en uniek feest in één van de gethematiseerde zalen in Fort Sint Gertrudis. Fort Sint Gertrudis is gevestigd in Geertruidenberg, de oudste stad van Brabant en is hierdoor de ideale trouwlocatie voor jullie bruiloft in de zomer.

Tips over trouwen in de zomer

In de zomer kan het erg warm zijn, het is belangrijk dat je hierop bent voorbereid. Houd hier ook rekening mee wanneer je de trouwkleren gaat kopen. Zo kun je als bruid kiezen voor een korte trouwjurk en als bruidegom voor een linnen of katoenen pak. Deze kleren voelen luchtig aan waardoor je het niet te warm krijgt. Smeer je ’s ochtends lichtjes in met zonnebrand, het zou natuurlijk zonde zijn als jullie verbrand op de trouwfoto staan. Als het warm is, is het belangrijk dat ook de gasten van de bruiloft het niet te warm krijgen. Zorg dat er voldoende schaduw aanwezig is op jullie trouwlocatie. Helaas is in Nederland het weer erg onvoorspelbaar, neem dus voor de zekerheid altijd een paraplu mee. Tot slot is de belangrijkste tip om te ontspannen en te genieten van jullie droom bruiloft.

Drankjes

Jullie gaan trouwen in de zomer, buiten de gebruikelijke champagne kun je ook kiezen voor wat meer zomerse drankjes. In de zomer schijnt het zonnetje en is het lekker warm. Wat is er nou lekkerder dan een frisse zomerse cocktail? Tijdens een zomers trouwfeest mogen de cocktails natuurlijk niet ontbreken. Boek een cocktailbar, zo is er voor iedere gast wat wils. De barman maakt jullie favoriete cocktail. Een cocktailbar ziet er gezellig uit op jullie bruiloft..

Plannen

De zomermaanden zijn populaire trouwmaanden, er worden in die maanden veel bruiloften georganiseerd. Dit komt doordat trouwen in de zomer veel voordelen heeft: de bloemen staan in bloei, het is langer licht en jullie kunnen buiten trouwen. Begin dus op tijd met plannen of laat je bruiloft plannen door een bruiloftplanner.

Interesse in trouwen in de zomer op een van onze locaties en/of het laten plannen van jullie zomerse bruiloft? Vul dan ons contactformulier in of bel naar (0)162- 727516.

 

Zien we jullie in de zomer op een van onze trouwlocaties?