TROUWEN IN HET CACHOT

Geertruidenberg is de oudste stad van Noord-Brabant en vlak achter haar historische markt ligt het Cachot. Het sfeervolle, monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal en kruitopslag en mag zich sinds 1988 één van de mooiste trouwlocaties van HIER. event locaties noemen. In oorlogstijden fungeerde het Cachot dus als wapenopslag; nu straalt ze als perfecte, romantische trouwlocatie. Een unieke trouwlocatie met een verhaal: zeer geschikt voor de bruiloft die nét een tikkeltje anders mag zijn.

Het Cachot is sinds begin 2015 een officiele trouwlocatie: een idyllisch, sprookjesachtig decor voor een intieme bruiloft. Hier hebben al veel gelukkige stellen elkaar het ‘JA’-woord gegeven. De mooiste bruiloft locatie voor je receptie, ceremonie, diner of feest vind je namelijk HIER!

Veelzijdige en mooie ruimte

Het Cachot bestaat uit een sfeervolle, intieme zaal en biedt de mogelijkheid om buiten te feesten. Deze zaal brengt met haar kristallen kroonluchters en witte kalkmuren een sfeervol geheel samen. Met steigerhouten tafel en verschillende witte stoelen raken jullie bij je gasten zeker weten een romantische snaar. Een mooi vooruitzicht naar jullie elegante bruiloft in Noord-Brabant. In het Cachot past met gemak een kleine ceremonie met 40 gasten of een bruisend feest met 120 man. Ook is deze unieke trouwlocatie toegankelijk voor mindervaliden en is er een gratis parkeergelegenheid.

Combineer onze unieke trouwlocaties

Deze bijzondere bruiloft locatie ligt op slechts twee minuten loopafstand van Fort Sint Gertrudis en is daarom erg leuk te combineren met het Cachot. Beiden zijn historische feest- en ceremonie locaties. Wat dacht je van een receptie op het Cachot en een ceremonie en feestavond in de Fabriek, in Fort Sint Gertrudis? Of een ceremonie op de Binnenplaats van Fort Sint Gertrudis en een feestavond in het Cachot? Maak je bruiloft helemaal compleet met twee unieke trouwlocaties!

bruiloft locaties
trouwfeest locatie
bruiloft locaties

Enthousiast geworden??

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de locaties? Neem contact met ons op!