TROUWEN IN FORT ST. GERTRUDIS

Fort St. Gertrudis ligt in Geertruidenberg, de oudste stad van het voormalige Graafschap Holland. Het vestingstadje is direct gelegen aan de Bergse Maas en is een bezienswaardigheid op zich. Aan het Marktplein bevindt zich ‘De Zalmsteek’, een voormalige kazerne. Via het daarnaast gelegen poortgebouw kom je op een binnenplein waarop het trotse en monumentale ‘Fort St. Gertrudis’ staat. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes; van de moderne Club tot de robuuste, Bourgondische zaal. 

Sinds 2015 is Fort St. Gertrudis een officiële trouwlocatie en bied de mogelijkheid om alles letterlijk onder één dak te vieren. 

TIP: Onze locatie PUUR! Achter de Markt ligt op 5 minuten loopafstand en is daarom erg leuk te combineren met Fort St. Gertrudis. Wat dacht je van een ceremonie op PUUR! en een diner en feestavond in Fort St. Gertrudis.

DIVERSE RUIMTES

Met alle ruimtes in gebruik, kun je in Fort St. Gertrudis liefst 1100 gasten verwelkomen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om voor elk onderdeel een andere zaal te gebruiken, bijvoorbeeld de receptie in de ene zaal en het diner in een andere ruimte. Daarnaast is de locatie prima toegankelijk voor invaliden en is er gratis parkeergelegenheid.

Eén aanspreekpunt

Bij HIER. event locaties krijg je altijd te maken met één aanspreekpunt. Marit is onze professionele weddingsspecialist en ziet het als een uitdaging om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven vorm te geven.

Graag kennismaken met Marit tijdens een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Marit neemt graag de tijd om onze locaties te laten zien en jullie wensen te bespreken. Door op onderstaande button te klikken kom je op de contactpagina van onze weddingsspecialisten.

Onze weddingspecialisten
Bruiloft organiseren
locatie

Reviews van bruidsparen

Al vele bruidsparen hebben op onze trouwlocaties in Brabant hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische feesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!