Vier je bruiloft HIER.

Open Toptrouwlocatie Route: zondag 3 juli 2016; dé dag ter voorbereiding op jullie trouwdag.

HIER. Trouwen!

Ongestoord genieten van de mooiste dag van je leven? HIER. eventlocaties biedt de ruimte om jullie huwelijksfeest op een intieme en spectaculaire manier te vieren. Van diner tot complete recepties alles is mogelijk. Wil je meer weten? We denken graag met je mee en maken we van jullie trouwdag hét droomfeest!

Drie unieke locaties

HIER. beschikt over drie bijzondere trouwlocaties. Van een intiem, knusse zaal tot een immens grote kapel. Kies de locatie die bij jullie past. Tijdens de Open Trouw locatie route op zondag 3 juli aanstaande kunnen jullie drie locaties bezichtigen.  Het Cachot, Fort St. Gertrudis en ‘t Kruithuis Arsenaal zijn die dag geopend om een kijkje te nemen op misschien wel jullie droomlocatie. Onze medewerkers staan zondag 3 juli voor jullie klaar en hopen toekomstige bruidsparen te mogen verwelkomen.

Wat wij voor jullie kunnen betekenen

Je hebt waarschijnlijk al een idee over hoe jullie feest en locatie er uit moeten gaan zien. Romantisch, bourgondisch, chique, trendy of juist een thematisch trouwfeest. Je hebt zo je specifieke wensen en daar worden wij blij van. Blij omdat wij het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een uniek feest. Wij denken graag mee over het diner, het feest en de feestlocatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@hierlocaties.nl.

Graag tot snel op een van onze trouwlocaties in Brabant!

HIER. Trouwen HIER. Trouwen HIER. Trouwen HIER. Trouwen