Trends voor trouwlocaties van 2018

Je ziet steeds vaker dat bruidsparen de bruiloft uniek en eigen willen maken. Dat kan je zeker doen met de trends van 2018 voor trouwlocaties!

Je eigen concept of sfeer

Geen standaard thema’s meer maar een concept of een eigen sfeer neerzetten. Dat doen bruidsparen anno 2018. Kijk wat bij je past, durf uniek te zijn en kies de juiste sfeer. Wanneer je het concept of de juiste sfeer hebt gekozen leef je dat uit op bijvoorbeeld Pinterest. Op die manier kan je een mooi moodboard maken die je met alle leveranciers kunt delen. Zo weet iedereen precies in welke plaatje alles moet passen en heb je een geheel dat helemaal bij jullie als bruidspaar past!

Less is more

Kwaliteit is belangrijker dan de hoeveelheid. Bruidsparen willen meer geld uitgeven aan de kwaliteit van de producten die ze kopen. Houd het dus simpel maar zorg ervoor dat alles wel van goede kwaliteit is. Dit geeft je bruiloft een rustige, maar mooie uitstraling.

Jouw perfecte, unieke trouwlocatie

Tegenwoordig mag je op veel meer plekken trouwen. Hierdoor heb je veel meer keuze uit bijzondere trouwlocaties voor jouw bruiloft. Zo kan jouw favoriete locatie zomaar jouw trouwlocatie in 2018 worden. Geef er een geheel eigen draai en concept aan en het wordt een dag die niemand meer zal vergeten!

Winter bruiloften

Voor veel bruidsparen was buiten trouwen op een zomerse daghet ideale plaatje. Echter blijft dit in Nederland altijd een risico. Daarom wordt dit plaatje steeds vaker aangepast om de stress te ontlopen en wat is er dan leuker dan een gehele bruiloft met een winters thema. Want is er iets romantischer dan een winterse sfeer met veel lichtjes?

Verrassingsfeest

Toch graag jullie samen zijn willen vieren maar een bruiloft met receptie niets voor jullie? Organiseer een normaal feest waar pas later blijkt dat je op een bruiloft bent. Een groot verrassing voor al je vrienden en familie.

Het is tegenwoordig dus “belangrijk” om jezelf te laten zien. Je kan het helemaal inrichten zoals je zelf wilt en wat bij jou past.

Ben je op zoek naar jouw droomlocatie?

Trouwen doe je natuurlijk op een droomlocatie. Heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Bezoek dan de Open Trouwroute van HIER. event locaties. Tijdens de trouwroute kun je bij onze prachtige locaties binnenkijken. Bovendien zijn er leveranciers en trouwspecialisten aanwezig om je te helpen en te adviseren. Het is dus een ideaal evenement om inspiratie op te doen en jouw droomlocatie te vinden.

Aanmelden Open Trouwroute