Top 4 meest originele huwelijksaanzoeken

Ben je van plan je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen? Wil je weten hoe je dit op een onvergetelijke manier kunt aanpakken? Lees dan snel verder. Hieronder vind je de top 4 meest originele huwelijksaanzoeken.

1. Would you walk 500 miles?

De voorbereiding van dit huwelijksaanzoek duurde maar liefst 4 jaar! Hij reisde de hele wereld over en bezocht 28 landen. In ieder land maakte hij een korte playback video op het nummer “I would walk 500 miles” van “The Proclaimers”. Dit was zijn unieke manier om te laten zien hoeveel hij van haar houdt.

Alle fragmenten vormen een romantische videoclip met avonturen over de hele wereld. Na het afstuderen gaat deze jongeman de video laten zien aan zijn vriendin. Wij denken het antwoord op de bekende vraag wel te weten! Denk jij ook dat ze ‘ja’ gaat zeggen?

huwelijksaanzoeken

2. Een huwelijksaanzoek in de lucht

Deze man had bedacht om zijn vriendin ten huwelijk te vragen in de lucht. Gewoon tijdens een rondje vliegen met een zweefvliegtuig. Of toch niet? Het ‘gewoon’ in dit huwelijksaanzoek is zeker misplaatst. Alles lijkt goed te gaan totdat het noodalarm afgaat.

Er ontstaat direct paniek bij zijn vriendin en hij vraagt haar om de beschrijving te pakken met de noodprocedures. Alhoewel de beschrijving echt lijkt, staat het huwelijksverzoek in beschrijving geschreven. Zijn vriendin lijkt het door het angstgevoel niet eens in de gaten te hebben. Totdat ze naar een paar keer lezen het in de gaten krijgt: “Liefste, wil je met me trouwen?”

3. Ten huwelijk vragen in de spotlights!

Hoe romantisch is het om jouw partner ten huwelijk te vragen tijdens een fotoshoot, of beter “loveshoot”. Nodig je vriend(in) uit voor een loveshoot en zorg ervoor dat de fotograaf op de hoogte is van jouw plannen! Wanneer je een mooie locatie erbij regelt, wordt het een onvergetelijk huwelijksverzoek. De fotograaf heeft van het moment prachtige beelden gemaakt die het moment voor eeuwig vastleggen.

originele huwelijksaanzoeken

4. Hebben jullie al een kindje?

Wanneer je samen al een kindje hebt, is het ontzettend leuk om je zoontje of dochtertje te betrekken bij het huwelijksverzoek. Kinderen vinden het namelijk geweldig om betrokken te zijn bij dit soort speciale momenten. Zorg ervoor dat je een shirt koopt met de tekst: “wil je met papa trouwen?” en verras je partner. Vergeet niet om een bijzondere trouwlocatie uit te kiezen.

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een locatie, bekijk dan eens de HIER. event trouwlocaties. HIER. beschikt over drie officiële trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter.

Ben je op zoek naar jouw droomlocatie?

Trouwen doe je natuurlijk op een droomlocatie. Heb je nog geen geschikte evenementenlocatie gevonden? Bezoek dan de Open Trouwroute van HIER. event locaties. Tijdens de trouwroute kun je bij onze prachtige locaties binnenkijken. Bovendien zijn er leveranciers en trouwspecialisten aanwezig om je te helpen en te adviseren. Het is dus een ideaal evenement om inspiratie op te doen en jouw droomlocatie te vinden.

Aanmelden Open Trouwroute