Themafeesten die tot in de puntjes zijn verzorgd en verwachtingen doen overtreffen – leuk wanneer je een jubileum hebt, iets speciaals met vrienden wilt doen of bijvoorbeeld wanneer je als klein zelfstandige een personeelsuitje zoekt! HIER. event locaties organiseert al vele jaren themafeesten op eigen locaties. Ieder jaar worden er een aantal themafeesten openbaar georganiseerd. Deze zijn toegankelijk voor groepen vanaf 2 personen op inschrijfbasis, maar ook exclusief te boeken voor je bedrijfsuitje of feestavond vanaf 25 personen.

Klik hier voor het complete overzicht van themafeesten en publieksevenementen.

Themafeest op maat

Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Klik dan niet meteen weg. Bel ons even op of stuur een mailtje met de wensen. De voorgestelde programma’s zijn slechts voorbeeldprogramma’s om je een idee te geven hoe de avond of dag eruit zou kunnen komen te zien. Hier pinnen wij ons echter niet op vast; we zijn ontzettend flexibel en stellen graag een programma voor je samen dat naadloos op je wensen aansluit.

Richtlijnen van het RIVM

Zolang COVID-19 heerst in Nederland en het RIVM hier richtlijnen voor hanteert, houden wij in onze panden rekening met de 1,5 meter afstand.

Muiterij

DE MUITERIJ

Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons themafeest: De Muiterij. Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en dein mee op de woeste golven. ARGHH!

HEIDEVREUGDSE CAMPING BINGO SHOW

Camping-presentator Alfonso begeleidt de nieuwe campinggasten naar hun bungalowtent en host een heerlijke camping bingo met muziek.De koelbox zit vol halve liters bier, kaasjes, worstjes en barbecuevlees. Dat belooft een heerlijke vakantie!

GASTHOFF DER SOMWEBER MET DE MONT BLANC BROTHERS & DE ALPENZUSJES

Welkom bij Gasthoff der Somweber; een super sfeervolle gezellige skihut op het hoogste puntje van de Mont Blanc.

MIDDELEEUWS FEEST

In onze Bourgondische herberg te Fort Sint Gertrudis, trekt troubadour Coen met zijn bonte gezelschap jongleurs door deze mooie ouderwetse stad.

XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

THE COMEDY KITCHEN

The Comedy Kitchen is een dinnershow vol cabaret van de hoogste plank; denk aan urban dance music, cabaret en streetfood in een uniek stijltje!