“De Muiterij” themafeest: een avond vol piraterij!

In een oude herberg aan de rand van de stad, verscholen achter wallen, bomen en struiken vindt deze avond een geheimzinnig muiterijfeest plaats. De beruchte, sluwe en ijzersterke zeerover Captain Bluehorn is de hoofdpersoon in dit broeiende piratennest, van waaruit vele zeestrooptochten zijn ondernomen. Veel van Bluehorns bemanningsleden zijn bij de laatste reis gevangen genomen of in de golven achtergebleven. Als antwoord op dit verlies heeft de zeerover snode plannen uitgedacht en een nieuwe bemannin geronseld om wraak te nemen op zijn vijanden.

In de oude herberg van Wilde Mathilde is het gespuis bijeen in afwachting van de door Bluehorn beloofde beloning. Een andere hoofdrol vervult Scaramouche, een woeste doch beminnelijke piraat, die als een van de weinige overlevenden van de laatste tocht is terug gekeerd. Samen met zijn compagnon Jonathan “The Shantyman” Hook en de scheepsmuzikant zet hij de aanwezigen aan tot muiterij, uit onvrede met Bluehorns gierige en onmenselijke behandeling. Na een kort maar beslissend gevecht zet het drietal de Kapitein aan de kant en nemen zij het heft in eigen hand. Als dat geen reden tot feesten is!

Scaramouche is een ceremoniemeester eerste klas en staat garant voor een vlekkeloos verloop van de avond. Een overvloed aan vlees en zeebanket wordt op een ellenlang plateau binnengebracht en op uw tafel geschoven; ook aan prachtige wijnen of schuimend gerstenat ontbreekt het u niet.

Een toetsenist sluit met zijn sfeervolle klanken haarfijn aan bij deze uitbundige ambiance. Een avondvullende muzikale verstrooiing. De Shantyman wisselt hem af en laat iedereen meedeinen op zijn zeewaardige liederen. Bleuhorns lot is minder rooskleurig. Als straf voor zijn egoistische bedoelingen slijt hij de rest van zijn dagen als voetveeg en loopjongen. U mag de Captain zelf de opdracht geven om voor u een drankje te halen. Wilt u met hem dansen? Weigert hij? Haal Scaramouche er maar bij. Die brengt hem wel weer in het gareel. ENTEREN!

Programma

19:30 uur – Ontvangst gasten

20:00 uur – Start “De Muiterij” en diner

23:30 uur – Afkondiging

23:45 uur – Einde avond

 

Voeg jij je bij de dekzwabbers?

Prijs: € 79,50 p.p. (incl. show, eten en drank)

Tijden: 19:30 uur tot 23:45 uur

Inschrijven of boeken doe je via: info@fortsintgertrudis.nl

Inschrijfdata: 23-01-2021 | 19-03-2021 | 07-05-2021 | 15-10-2021 | 29-10-2021 | 05-11-2021 | 26-11-2021

Bekijk de complete agenda:

 

Dit themafeest exclusief boeken voor uw gezelschap? Dit kan het hele jaar door! De prijs voor het middeleeuws themafeest is op aanvraag.

Wilt u meer informatie, een offerte ontvangen of een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

themafeesten
themafeest
feesten in thema