MIDDELEEUWS THEMAFEEST

Deze avond ga je terug in de tijd. Vijf eeuwen om precies te zijn. Terug naar de tijd van bourgondische festijnen, de eerlijke, rauwe tijd van de Middeleeuwen, waar zelfs de verwachtingen van de ware levensgenieter overtroffen worden. Schuif aan bij het drinkgelag in de altijd gezellige, knusse herberg en ervaar het bourgondische leven van weleer!

De troubadour is een graag geziene gast in de herberg. Met zijn befaamde ballades neemt hij je mee naar lang vervlogen tijden. Terug naar de Middeleeuwen. De nar zorgt met zijn grappen en acrobatische capriolen voor een komische noot deze avond. Geheel in stijl worden de heerlijkste gerechten op een draagbare plank binnengebracht. Gewapend met slap en pet doe je het feestmaal al eer aan. Een feest om je vingers bij af te likken!

BESLOTEN THEMAFEEST
BESLOTEN THEMAFEEST

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

CONTACT
OPENBAAR THEMAFEEST
OPENBAAR THEMAFEEST

Zaterdag 30 november 2019 | 19.30u - 23.45u | Fort St. Gertrudis, Geertruidenberg

TICKETS

*Prijs is inclusief BTW, eten, binnenlands gedistilleerde dranken en entertainment. En exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.

middeleeuws(2)
feestlocatie