Middeleeuws themafeest: een avond om je vingers bij af te likken!

In onze Bourgondische Herberg te Fort Sint Gertrudis, in vestingstad Geertruidenberg, trekt troubadour Coen met zijn bonte gezelschap jongleurs door deze mooie ouderwetse stad. De hele avond is voorzien van een overvloed aan middeleeuwse verhalen en entertainment, maar natuurlijk is er in deze gezellige herberg ook genoeg te eten en te drinken, en na enkele glazen bier of wijn worden deze verhalen alleen maar spannender…

Hoe verloopt deze avond?

Het bonte gezelschap speelt muziek, toont allerlei snuisterijen en geeft een weerzinwekkende show in deze Bourgondisch Herberg te Geertruidenberg. De nar zorgt voor menig komische noot met zijn grappen en grollen, en zijn acrobatische capriolen zijn een garantie voor een stevig appèl op je lachspieren.

De troubadour is uiteraard een graag geziene gast in deze herberg. Met zijn befaamde ballades en drinkliederen neemt hij je mee naar lang vervlogen tijden, om later op de avond weer met een wijde boog terug te keren in het swingende hier en nu. Maar voor het zover is geeft één van de Russische gasten zijn kunsten ten beste, met alle Kalinka’s en Wolgaliederen tot gevolg.

Na een welkomstdrankje in de oergezellige herberg van Fort Sint Gertrudis volgt een royaal feestmaal voor de hongerige barbaar; in de middeleeuwen werd er immers stevig gegeten. Van speenbig tot gerookte makreel en verse groenten die direct uit de moestuin komen, tot aan de tafel gedragen door Middeleeuwse diensters en dragers. Naar Bourgondisch gebruik wordt het vlees dan ook met een dolk gegeten.

Schuif aan in onze middeleeuwse herberg en laat oude tijden herleven met een overdaad aan bourgondische lekkernijen en heerlijk gerstenat.

Kom je met je kameraden genieten? Schrijf je in op een van de data!

De middeleeuwse thema-avond als bedrijfsuitje met je beschonken personeel vanaf 25 personen? Boek nu je exclusieve avond vermaak, het hele jaar door!

 Programma

19.30 uur – Ontvangst met welkomstdrankje

20.00 uur – Opening Middeleeuws feest

00.00 uur – Einde feestavond

Culinaire invulling

Om te beginnen, starten we met een knapperig voorgerecht van garnalen, spek en brood dat zich met plezier laat combineren met kruiken wijn en schuimend bier. Daarna serveren we een assortiment aan vis uit de ton met de succesvolle vangst van gisteravond, gevolgd door een goed getrokken soepje. Met een zoete lekkernij tussendoor raken jij en je maten al goed bezopen. Als hoofdgerecht serveren we een rijk gebraad per tafel, met onder andere speenbig en lamsbouten ten overvloed. En ons ambachtelijk ijs uit het buitenland topt het maal af!

 

Schuif jij bij ons aan?

Tickets: €79,50 p.p. (incl. show, eten en drinken)

Tijden: 19:30 uur tot 00:00 uur

Inschrijven of boeken doe je via: info@fortsintgertrudis.nl

Inschrijfdata: 02-05-2021 | 04-10-2021 | 10-08-2021 | 10-22-2021 | 12-17-2021

 

Dit themafeest exclusief boeken voor uw gezelschap? Dit kan het hele jaar door! De prijs voor het middeleeuws themafeest is op aanvraag.

Wilt u meer informatie, een offerte ontvangen of een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.