THEMAFEESTEN | IK HOU VAN HOLLAND

WELKOM IN AMSTERDAM, WELKOM IN HET CAFÉ VAN RODE DAEN!

De plek waar alles kan en mag! Vele lampjes, rood pluche, bruin meubilair en schaaltjes pel pinda’s op de tafels typeren dit altijd gezellige café. Onder het genot van muzikale klanken van de accordeonist en de band worden de eerste lokale drankjes en hapjes uitgedeeld. Je voelt je meteen thuis als de Amsterdamse liederen luidkeels worden meegezongen. De eerste heerlijke gerechten worden geserveerd wanneer de Amsterdamse quizmaster de boel komt entertainen. Laat je overmeesteren door het Gevoel van Amsterdam!

Test jouw kennis over de grote stad van bijna 900.000 inwoners. Hoe goed ken je jouw eigen landje? Iedereen doet fanatiek mee want er zullen genoeg prijzen te winnen zijn. Na al de strijdlustige spelelementen overleefd te hebben is het nog zeker geen tijd voor de laatste ronde want de band speelt feestmedleys, er wordt gezongen en de polonaise begint.

We nemen je mee in dit geweldige themafeest van herkenning om het Gevoel van Amsterdam te beleven!

themafeesten
OPENBAAR THEMAFEEST
OPENBAAR THEMAFEEST

Zaterdag 10 oktober| 19.30u - 23.45u| Fort St. Gertrudis, Geertruidenberg

TICKETS
themafeesten ik hou van holland
BESLOTEN THEMAFEEST
BESLOTEN THEMAFEEST

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

CONTACT
themafeesten
feesten in thema

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

*Prijs is inclusief BTW, eten, binnenlands gedistilleerde dranken en entertainment. En exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.