THEMAFEESTEN | HET GEVOEL VAN HOLLAND (WINTEREDITIE)

Zodra Koning Winter in het land is, kijkt elke kaaskop uit naar de mogelijke Elfstedentocht, eten we stamppotten, zijn de rookworsten niet aan te slepen en doen we massaal aan gezelschapsspelletjes. Of zijn dit slecht clichés? In een winterse setting waar de knusheid ‘want-in-want’ gaat zie je Nederland vanavond op zijn smalst en… breedst! In muziek, humor en gezelligheid waarbij we jouw vaderlandskennis op frissen. Je kunt rekenen op een winterse tocht die je via noord en zuid, oost en west dwars door de 12 provincies toch óók weer steeds het gevoel geeft thuis te zijn. Met een Oer-Hollandse spelletjes als, kom-maar-naar-beneden en sla-je-slag quiz testen wij jouw ‘Holland-gevoel’ en verder een oer-Hollandse Bingo waar natuurlijk geweldige prijzen mee te winnen zijn.

Bij ontvangst krijgen alle gasten alvast een feestelijk duwtje in de rug door de vrolijke klanken van de band. Deze winterse melodieën zorgen ervoor dat iedereen al gelijk in de juiste stemming is en dat de gasten met een royale glimlach en met een glaasje Glühwein in de hand de eerste stappen zullen zetten in een avond vol vaderlandse gewoontes. Een live-band en twee entertainers nemen je mee tijdens dit geweldige feest der herkenning! Een extra knipoog naar Koning Winter is het winterse menu van deze avond. In de pauzes presenteren wij een bont scala aan Hollandse winterspecialiteiten. Soms heel verfijnd en vaak verrassend eenvoudig, maar voor ieder wat wils!

Schuif aan, stap in het feestgedruis en laat je meevoeren langs alles wat ons kikkerlandje groot heeft gemaakt!

BESLOTEN THEMAFEEST
BESLOTEN THEMAFEEST

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

CONTACT
OPENBAAR THEMAFEEST
OPENBAAR THEMAFEEST

Voor Het Gevoel van Holland - wintereditie staat nu geen datum op de agenda.

BEKIJK HIER DE AGENDA

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

*Prijs is inclusief BTW, eten, binnenlands gedistilleerde dranken en entertainment. En exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.

themafeesten
feesten
themafeesten
thema in feesten
themafeesten
themafeest
themafeest