– UITVERKOCHT – Het feest van 1001 nacht – 24 november 2018

Op zoek naar een uniek avondje uit met collega’s, vrienden, familie of zakenrelaties? Kom naar het betoverende feest van 1001 nacht! 

De Sultan en zijn gevolg begroet je in mystieke en betoverende sferen. Het oriëntaals spektakel kan beginnen. Treed binnen in Jaiselings Royal Palace, het paleis van de Sultan. Waar de koopmannen en vrouwen overheerlijke gerechten serveren die garant staan voor een onvergetelijke smaakervaring.

De vuurspuwer zul je versteld doen staan van zijn gevaarlijke kunsten. Glasscherven, spijkerbedden en vuur zijn voor hen dagelijkse kost. De mooie buikdanseressen vertonen een knap staaltje lenigheid. De muzikanten spelen meeslepende muziek terwijl je geniet van culinaire gerechten uit het Midden-Oosten.

Na deze onvergetelijke avond nemen we je weer mee terug naar de westerse wereld.

DATUMS

De editie op 24 november is uitverkocht! Houdt ons in de gaten want er komt nog een themafeest aan voor het einde van het jaar!

Prijs: €80,- p.p.

*Prijs is inclusief BTW en exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.

Sulzer, 22-11-2014, PUUR, BvV, 1001 nacht themafeest (79)
Duizend-en-een-nacht(5)
Gemeente Zoetermeer, 11-02-2010, JRP, BvV_056, vuurspuger
Duizend-en-een-nacht(4)
buikdans
Duizend-en-een-nacht(6)