THEMAFEESTEN | IT’S TIME TO RUIT

Onder het motto: “Over-the-TOP but not Over-the-Edge” brengen de Ruitery’s een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen. Na een hilarische fotoshoot-entree transformeert Scott McCain menig aanwezige tot Geruite Boy of Babe. Pierre de Poules verzorgt intussen een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseert er vrolijk op los. Tussen deze voor oor, oog en lachspier strelende momenten door gaat DJ Prince de Galles heerlijk muzikaal tekeer en vermaken Pierre en Scott hun ‘mini-versies’ de gasten op een onnavolgbaar grootse wijze. Dit vermakelijke Ruitery’s team is tevens (R)uit te breiden met de stoere dansbare BuikRuit en visagiste ‘t Ruitje OosteRuit!

Kortom: De Ruitery’s garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en dat in ieders geheugen RUITerlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan.

BESLOTEN THEMAFEEST
BESLOTEN THEMAFEEST

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

CONTACT
OPENBAAR THEMAFEEST
OPENBAAR THEMAFEEST

Voor de Ruitery's staat nu geen datum op de agenda.

BEKIJK HIER DE AGENDA

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

*Prijs is inclusief BTW, eten, binnenlands gedistilleerde dranken en entertainment. En exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.

themafeesten
evenement
feesten met thema's
themafeest
themafeest
feest met thema
themafeest