THEMAFEESTEN | CAMPING HEIDEVREUGD

Zoals wij Nederlanders weten, is een gezellig campingfeest niet compleet zonder een goed gevulde koelbox en een immens grote BBQ! Meng je onder de bijzondere gasten, die gegarandeerd voor hilarische situaties gaan zorgen. Wat is er nog meer op camping Heidevreugd?

Camping Heidevreugd is de enige camping waar het altijd mooi weer is. Stel je voor: een koelboxje met bier, wijn en fris. Zakje chips en borrelnootjes erbij en genieten maar. Klap die tuinstoelen maar snel uit! Kees senior en zijn dochter laten zien hoe het echte campingleven is en zetten de barbecue alvast aan. Kees junior draait ’s avonds als dj de nieuwste Heidevreugd Top-10. Pa maakt zich dan al op voor de bingo, waarbij je altijd prijs hebt. Vanaf tien uur stilte op het terrein? Niet op Camping Heidevreugd. Daar is kamperen altijd een feest.

De beste vakantie vier je gewoon om de hoek, op Camping Heidevreugd. Je hebt er altijd goed weer en raakt binnen de kortste keren bevriend met alle andere families. De koelbox met fris, bier en wijn is nooit ver weg, de zak chips en borrelnoten zijn altijd binnen handbereik.

BESLOTEN THEMAFEEST
BESLOTEN THEMAFEEST

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

CONTACT
OPENBAAR THEMAFEEST
OPENBAAR THEMAFEEST

Zaterdag 13 juni 2020| 18.30u - 23.00u | PUUR! Achter de Markt, Geertruidenberg

TICKETS

Onze themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 50 personen.

*Prijs is inclusief BTW, eten, binnenlands gedistilleerde dranken en entertainment. En exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.

themafeesten
themafeest
themafeesten camping
themafeesten hier
feesten in thema
thema feest