HIER. KAN ALLES

Zoekt u een locatie voor een spetterend themafeest waar alles kan en niks moet? Dan bent u HIER. goed! Want HIER. kiest u uit vier prachtige historische locaties in het Brabantse land. Ieder met een eigen karakter. Tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van uw themafeest gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen u het ook voor ogen heeft. HIER. Kan alles.

THEMAFEESTEN

HIER. biedt verschillende themafeesten aan per locatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Middeleeuws feest in Fort St. Gertrudis? Of een evenement met een van de volgende thema’s: Duizend-en-één-nacht, Copa Cubana Night Club, Het gevoel van Holland, De Muiterij en Das Fest Der Langen Latten. Voor ieder event is er een passend thema. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de thema’s per locatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

HIER

Fort St. Gertrudis
Van hippe club tot
Bourgondische feestlocatie
Geertruidenberg

HIER

Jaiselings Royal Palace
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
Wernhout

HIER

’t Kruithuis Arsenaal
Modern en eigentijds
met een intieme sfeer
Woudrichem

HIER

Puur! Achter de Markt
Eén sfeervolle feestlocatie die
pure klasse uitstraalt
Geertruidenberg

HIER. DE OFFERTE

Een indicatie van de opties die u HIER. heeft? Wij hebben aan een paar woorden genoeg. Vul ze vrijblijvend in en wij nemen graag contact met u op met passende voorstellen.

HIER. DE BROCHURE

Vraag ‘m HIER. aan!

THEMAFEEST ORGANISEREN?

Staat er een salesmeeting, productpresentatie, personeelsfeest, ontbijtvergadering, of jubileum op de agenda? HIER. heeft u keuze uit de leukste themafeesten en kiest u zelf de meest geschikte feestlocatie in Brabant. U bepaalt ook zelf wat u van ons nodig heeft om een succes te maken van uw business event.

ALLES KAN. NIKS MOET

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep wijzen wij u feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. Feestlocatie huren? Alles kan. Niks moet. HIER. ziet u het zelf….or, bediening, belichting en busvervoer. Alles kan. Niks moet. HIER. ziet u het zelf…

feestlocatie Jaiselings Royal Palace
HIER
HIER
HIER
HIER
HIER
HIER