Themafeest VR-dining | La Casa de Papel

Bella Ciao!

Welkom bij ons themafeest VR-Dining La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR- Dining Escape Game, uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

De serie La Casa de Papel een hit? Dat is wat ons betreft absoluut een understatement. Wie denkt aan Netflix, denkt aan La Casa de Papel. Heb jij, na het zien van de serie, gefantaseerd hoe het zou zijn om een bank te beroven en miljoenen in handen te hebben? Door middel van dit spannende themafeest kun jij ervaren hoe het is om (voor even) een echte bankrover te zijn.

VR-Dining Game

We starten, zoals verwacht, in het klaslokaal van El Professor. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen je doel. De tijd tikt en het verlaten van de Koninklijke Munt is het einddoel! Zorg ervoor dat er goed wordt samengewerkt in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld, want met deze aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Verover de kluis en vlucht met zoveel mogelijk geld. Alleen door de juiste communicatie en opperste concentratie haal je het. Wees creatief, snel en slim!

Dit spel bevat in totaal 6 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een indrukwekkende ontsnapping uit de Koninklijke Munt aan. In elke ronde is het taak om steeds een stapje verder te komen in het Masterplan van El Professor. We wisselen de spellevels uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier.

Tot slot is VR-Dining La Casa de Papel een themafeest voor iedere leeftijdscategorie. Per team is het spel geschikt voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Wanneer de groep groter is, maken we meerdere teams en wordt een competitief element aan toegevoegd. Welk team werkt het beste samen en weet de Koninklijke Munt, samen met het geld, te verlaten?

 

Programma VR-Dining

18.00 uur – Ontvangst met een Spaans aperitief/voorgerecht

18.30 uur – Opening VR-Dinner Game deel 1

19.30 uur – Start Spaans hoofdgerecht

20.30 uur – Start deel 2 VR-Dinner Game

21.30 uur – Start Spaans dessert + prijsuitreiking

22.00 uur – Afterparty

Culinaire invulling

Vooraf

 • Tapasplank met Spaanse gerechtjes

 

Overheerlijk Spaans buffet 

Koud:

 • Gemarineerde olijven en queso Manchego
 • Jambon de serrano en coppa di parma met meloen en olijfolie
 • Salade caprese met romige buffelmozzarella en pomedori

Warm:

 • Mediterrane kipspiesjes met pesto en tomaat
 • Black tiger gamba’s in knoflookolie
 • Albigonda’s (Kalfsgehaktballetjes in tomatensaus)
 • Penne pasta met geroosterde paprika en courgette
 • Patatas bravas
 • Mediterrane groenten
 • Ambachtelijk brood met pesto en kruidenboter

 

Dessert

 • Crème Catalana met bloedsinaasappel sorbetijs

Ben jij een echte bankrover? Laat zien dan! 

Tickets: €79,50 p.p.

Tijd: 18.00 uur – 23:30 uur

Locatie: Fort Sint Gertrudis, Haven 54 in Geertruidenberg

Reserveren? Neem contact met ons op via info@hierlocaties.nl.

Dit originele themafeest exclusief boeken als bedrijfsfeest? Dit kan het hele jaar door! 

Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een afspraak maken? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

VR-Dining La Casa de Papel
VR-Dining La Casa de Papel
VR-Dining La Casa de Papel