CABARET DINNERSHOW|

THE COMEDY KITCHEN

 

Hoe mooi zou dat zijn? Lachen en tegelijkertijd lekker eten. Dat dachten wij nu dus ook! Daarom geven we jullie de kans om te komen proeven van de ideale combinatie: cabaret en lekker eten. Je maakt het mee tijdens één van ons leukste themafeesten voor een gezellig avondje uit: dé cabaret dinnershow van Brabant!

Het is tijd om de lachspieren weer een te gebruiken na de vervelende coronaperiode. Én natuurlijk hebben wij hier een goede oplossing voor bedacht.  Dé gezelligste cabaret dinnershow van Brabant voor alle leeftijden: The Comedy Kitchen Een bijzondere avond met onder andere cabaretiers Steven Brunswijk (Expeditie Robinson/ Ranking the Stars) en Raymon Hofkens (Master of Ceremonies). Zij zullen deze avond zorgen voor de nodige dosis humor.  Dit is een avond vol grappige momenten, liedjes en acts. Ook serveren wij deze avond heerlijke Street food gerechten die er een smaakvol geheel van zullen maken. Deze Brabantse dinnershow is een avond die je niet snel zult vergeten.

Om te beginnen starten we deze avond met een rijkelijk gevulde borrelplank, een lekker glas wijn of een vers getapt biertje.  Terwijl MC Raymon Hofkens de avond spetterend opent en het verdere programma van de avond aan jullie verkondigt. De enige echte Steven Brunswijk zal onder andere optreden tijdens deze unieke cabaret dinnershow, maar ook vele andere zullen aanbod komen tijdens deze cabaretavond.  Wie de overige cabaretiers zijn horen jullie nog van ons. Nog even in spanning afwachten dus…

Het urban themafeest neemt je mee naar een underground scène en streetfood van de bovenste plank.

Tot slot: onze cabaret dinnershow beloofd een unieke avond te worden met hilarische momenten!

 

Programma cabaret dinnershow Brabant

16:00 uur – Spetterende opening met de MC

17:00 uur – Start cabaretshow en diner

20:15 uur – Afkondiging

20:30 uur – Einde themafeest

Culinaire invulling

1e Gang 

  • Borrelplank met charcuterie, kaas, olijven en brood met smeersels

 

2e Gang

  • Huisgemaakte pomodori/paprikasoep met verse kruiden en room

 

3e Gang 

  • Urban wraps
  • Burgers
  • Spicy wedges of verse frietjes

 

4e Gang

  • Chocolade trifle met brownie en caramel

Klaar voor wat cabaret?

Kom ook genieten van dit unieke themafeest en boek nu jullie kaarten voor dé cabaret dinnershow van Brabant! Boeken kan door jullie in te schrijven en te mailen naar info@fortsintgertrudis.nl. De beschikbare data en verdere informatie vind je hieronder.

Tickets: €79,50 p.p.

Tijden: 16:00 uur – 20:30 uur

Locatie: Fort Sint Gertrudis, Haven 54 Geertruidenberg

Inschrijven: info@fortsintgertrudis.nl

Data: 31 jan. 2021 | 11 apr. 2021 | 29 mei 2021 | 31 okt. 2021 | 21 nov. 2021

 

Deze cabaret dinnershow exclusief boeken als bedrijfsfeest? Dit is niet gebonden aan vaste data en kan het hele jaar door!

Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een afspraak maken? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Cabaret dinnershow
Cabaret dinnershow
Cabaret dinnershow