CABARET DINNERSHOW |

THE COMEDY KITCHEN

Hoe mooi zou dat zijn? Lachen en tegelijkertijd lekker eten. Dat dachten wij nu dus ook! Daarom geven we jullie de kans om te komen proeven van de ideale combinatie: cabaret en lekker eten. Je maakt het mee tijdens één van onze leukste themafeesten voor een gezellig avondje uit: dé cabaret dinnershow van Brabant!

Het is tijd om de lachspieren weer eens te gebruiken. Én natuurlijk hebben wij hier een goede oplossing voor bedacht.  Dé gezelligste cabaret dinnershow van Brabant voor alle leeftijden: The Comedy Kitchen. Een bijzondere avond met onder andere cabaretiers Raymon Hofkens (Master of Ceremonies). Zij zullen deze avond zorgen voor de nodige dosis humor. Dit is een avond vol grappige momenten, liedjes en acts. Ook serveren wij deze avond heerlijke street food gerechten die er een smaakvol geheel van zullen maken. Deze Brabantse dinnershow is een avond die je niet snel zult vergeten.

Om te beginnen starten we deze avond met een rijkelijk gevulde borrelplank, een lekker glas wijn of een vers getapt biertje. Terwijl MC Raymon Hofkens de avond spetterend opent en het verdere programma van de avond aan jullie verkondigt. Er zullen verschillende verrassend grappige cabaretiers aan bod komen tijdens deze hilarische avond. Wie de overige cabaretiers zijn horen jullie nog van ons. Nog even in spanning afwachten dus…

Het urban themafeest neemt je mee naar een underground scène en streetfood van de bovenste plank.

Tot slot: onze cabaret dinnershow beloofd een unieke avond te worden met hilarische momenten!

 

Culinaire invulling

We maken een culinaire trip langs alle grote wereld steden en nemen vanuit elke hoek van de wereld het lekkerste streetfood mee terug.

Het 4-gangen diner:

Europees, 1ste gang

Midden Oosten, 2e gang

Amerikaans, 3e gang

Aziatisch, 4e gang

Klaar voor wat cabaret?

Kom ook genieten van dit unieke themafeest en boek nu jullie kaarten voor dé cabaret dinnershow van Brabant! Bekijk onze publieksevenementenagenda voor het kopen van een ticket en datum van het evenement.

Wil jij bij de Caberet Dinner Show zijn? Dat kan! 

Meer informatie over de mogelijkheden, data of een ticket kopen? 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan
Cabaret dinnershow
Cabaret dinnershow
Cabaret dinnershow