Een themafeest in Brabant vier je bij HIER. locaties

Heb jij nog nooit een echt themafeest in Brabant bijgewoond? Dan is dit je kans! Hier. locaties organiseert ieder jaar verschillende themafeesten en amusement avonden in het prachtige Fort Sint Gertrudis. Themafeesten die tot in de puntjes zijn verzorgd en al je verwachtingen doen overtreffen. Een leuk avondje uit met je vrienden, familie of collega’s of wanneer je als bedrijf een personeelsuitje zoekt. De themafeesten zijn op basis van inschrijving of exclusief te boeken met jouw gekozen gezelschap.

 

Uniek en origineel themafeest

Omdat iedereen een andere voorkeur en smaak heeft, hebben wij verschillende soorten themafeesten bedacht. Met ieder een eigen thema, sfeerverhaal en culinaire invulling. Dit zorgt iedere keer weer voor een unieke belevenis. Natuurlijk spelen het decor en de muziek ook een belangrijke rol tijdens een themafeest in Brabant. Dans mee op de lekkerste après-ski muziek en haak in bij ons piraten feest. Onze artiesten zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach naar huis toe gaat. En de verschillende gethematiseerde zalen in Fort Sint Gertrudis zorgen voor het nodige decor. Bekijk nu ons complete aanbod en kies het themafeest dat het beste bij je past!

Een compleet avondje uit

Niks komt je te kort tijdens de thema avonden in ons Fort. De bediening zal jullie de gehele avond bedienen en ook onze koks zetten hun smakelijkste beentjes voor om jouw maag te voorzien van verschillende lekkernijen. De pullen bier, gegrilde kippen en raasdonders vliegen je om de oren. En er is genoeg tijd om te eten en drinken tussen de verschillende optredens en acts door  Hier. Locaties biedt complete arrangementen aan inclusief show, diner en drank. Zo hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken en kun je lekker blijven zitten. Een gezellig en compleet avondje uit beleef je in Fort Sint Gertrudis!

Themafeest op maat

Mocht er tussen ons huidige aanbod nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Neem dan gewoon even contact met ons op, want wij luisteren graag naar jouw specifieke wensen. In overleg kunnen wij ook een themafeest in Brabant op maat verzorgen. Een speciaal en uniek themafeest of amusement avond afgestemd op jouw gezelschap. Heeft iemand speciale dieetwensen of allergieën? Hier houd onze keuken graag rekening mee, geen enkel probleem!

Interesse in een van onze themafeesten of heb je een specifieke vraag? Vul dan ons contactformulier in of bel naar (0)162- 727516.

 

Zien wij jullie bij ons volgende themafeest?