[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je teambuilding

 

It’s time to play! Bouw samen aan je team!

Teambuilding dagen zijn waardevoller dan je denkt. Het verbetert de sfeer, zorgt voor een hechter team en resulteert uiteindelijk in minder ziekteverzuim en betere bedrijfsresultaten.

Onze HIER. event locaties zijn het geschikte decor voor een succesvolle teambuilding. Zowel binnen als buiten beschikken we over voldoende ruimte waar je diverse activiteiten uit kan voeren.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden teambuilding evenementen bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij onze evenementenlocaties.

Informeer HIER. naar de mogelijkheden!
GRILL & CHILL
GRILL & CHILL

Je kent het wel; uiteten gaan met collega’s bij een standaard restaurant met een normale gang van zaken. Niet bij ons! Wij creëren de ultieme sfeer. Het versterkt het teamverband en zorgt voor een informele setting waarin iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen. Geniet van een avond vol gezelligheid en goed eten op Amerikaanse wijze. Hip & Hot is de nieuwe trend ‘American BBQ’. Dit nieuwe fenomeen kent geen tijd en je geniet van grote stukken vlees onder het motto ‘Low and Slow’.

Meer info!
SUMMER SCREENING
SUMMER SCREENING

Je medewerkers een avondje mee uit nemen? PUUR achter de markt opent haar deuren voor een onvergetelijke ervaring. Een heerlijke zomerse avond, de voetjes in het gras, liggend op grote dekens en kussens, popcorn eten tot je er bij neervalt en drankjes naar keuze die gereserveerd worden door het gezelligste horecapersoneel. Dat is hoe de Binnenstebuiten bioscoop eruit ziet! Mochten de weergoden toch roet in het eten gooien? Geen probleem want dan verhuizen we gewoon Binnenstebuiten naar Buitenstebinnen.

Meer info!