HIER. teambuilding locaties

Teambuilding dagen zijn erg waardevol. Het verbetert de sfeer, zorgt voor een hechter team en resulteert uiteindelijk in minder ziekteverzuim en betere bedrijfsresultaten. Bouwen aan je teamprestaties én een superleuke dag hebben! Wie wil dat nu niet? Onze unieke evenementenlocaties, zijn ook zeer geschikt als teambuilding locatie. Zo organiseren wij hier, samen met Uit in Zuid, de leukste teambuilding activiteiten voor jou en je collega’s.

IT’S TIME TO PLAY! BOUW SAMEN AAN JE TEAM!

familiedag borrel

Teambuilding in de zomer

De vakantie inluiden met toffe teamdag of liever het laatste gedeelte van het jaar aftrappen met de juiste teamspirit? Wij hebben een aantal inspirerende teambuilding arrangementen voor jullie vormgegeven. Let the summer begin!

Zomer teambuidling arrangementen
familiedag bus
Kanotocht

Dé teambuilding locatie in Brabant

Met drie authentieke en unieke locaties in Brabant is er altijd een geschikte teambuilding locatie beschikbaar. Geschikt van kleine tot grote groepen, gratis parkeren en gelegen in een prachtige omgeving van Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Dichtbij de Biesbosch en Breda.

Een unieke teamdag organiseren

Er zijn uiteraard tientallen, dan wel niet honderden activiteiten om de teambuilding te versterken. Onze HIER. event locaties zijn het geschikte decor voor een succesvolle teamdag. Zowel binnen als buiten beschikken we over voldoende ruimte waar je diverse teamactiviteiten uit kan voeren. Vertel ons jullie wensen en wij helpen je bij het organiseren van veen succesvolle, verassende en unieke teamdag.

Inspiratie teambuilding

Alvast inspiratie opdoen voor jullie teamdag? Bekijk een onze teambuilding arrangementen. Hier vind je voorbeelden van wat er allemaal mogelijk op onze teambuilding locaties!

Inspiratie teambuilding arrangementen
familiedag tuktuk
familiedag boot

Teambuilding op maat

Bij HIER. Locaties wordt jullie teambuildingdag op maat samengesteld. Hierdoor zal deze altijd aansluiten bij jullie wensen verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Zo ontstaat voor ieder bedrijfsevenement de perfecte sfeer!

Teambuilding inclusief eten & drinken

Ook aan de innerlijk mens wordt gedacht tijdens een teamdag. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we dit geheel naar wens invulling geven. Van lekker hapje en drankje, tot een heerlijk uitgebreid buffet, een zomerse bbq of een chique diner. Het kan HIER. allemaal!

Teamdag organiseren bij HIER. Locaties?

Ook een unieke teamdag organiseren om niet snel te vergeten? Neem contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs op één van onze teambuilding locaties!

Alvast sfeer proeven? Bekijk hier enkele cases waar we trots op zijn!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan