EVENEMENTENLOCATIE ’T KRUITHUIS ARSENAAL – Woudrichem

 

In het mooie vestingstadje Woudrichem ligt het monumentale pand ’t KRUITHUIS ARSENAAL. De mooie aankleding en het gebruik van veel glas en lichte kleuren, geven de evenementenlocatie een transparant en open karakter.

HIER. KAN ALLES

Hoe historie en een eigentijds karakter samengesmolten kunnen worden tot een sfeervol geheel, kun je zelf ervaren in ’t Kruithuis Arsenaal. Waar vroeger wapens lagen, staan nu de tafels prachtig opgedekt. Dit pand is compleet verbouwd en veranderd in een multifunctionele locatie met een eigentijdse stijl.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

BRUILOFT

DIVERSE RUIMTES

Via glas-in-loodpanelen kan ‘t Kruithuis Arsenaal in drie segmenten verdeeld worden. Hierdoor is het een aangename ruimte voor groepen van zo’n 40 tot ongeveer 250 personen. In de zomermaanden kan ook het terras erbij betrokken worden. Perfecte feestlocatie voor ieder feest!

Even binnenkijken? Maak HIER. een digitale wandeling of bekijk ons lookbookMeer weten over zaalverhuur? dat vind je HIER.

Geschikt voor 250 personen

Een zaal van 275M²

Gratis parkeren

Toegankelijk voor invaliden

MEER INFORMATIE EVENEMENTENLOCATIE OF EEN OFFERTE

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de evenementenlocatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk om meer informatie en een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van ’t Kruithuis Arsenaal?Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Contact opnemen of offerte aanvragen