Succesvol bedrijfsevenement organiseren? Gebruik deze 5 handige tips!

Een seminar, een teambuilding dag of een lancering. Een bedrijfsevenement kan bestaan uit meerdere vormen en met verschillende doel einden. De succesfactor van het evenement is duidelijk: de basis van het bedrijfsevenement moet kloppen. In dit artikel geven wij je 5 handige tips, zodat jouw zakelijke bedrijfsevenement onvergetelijk wordt bij HIER. Locaties.

1. Maak een plan

Voordat je begint met het organiseren van een bedrijfsevenement moet je eerst een aantal zaken duidelijk hebben. Wat is precies het doel van het evenement en wie is je doelgroep? Als je het zelf lastig vindt om een concreet plan op te stellen voor een evenement, dan kan het een aanrader zijn om hulp te vragen aan een evenementenlocatie. Bij HIER. Locaties heb je van begint tot eind een contactpersoon die jou kan helpen bij al jullie vragen.

2. De juiste locatie voor jouw bedrijfsevenement

De juiste locatie is allesbepalend voor een geslaagd evenement. De locatie bepaalt namelijk de sfeer en uitstraling van je zakelijk evenement. Een mooie evenementlocatie is natuurlijk erg belangrijk, maar hij moet vooral afgestemd zijn op je doelgroep en je doelstellingen voor de dag. Fort Sint Gertrudis van HIER. Locaties bestaat uit 7 verschillende zalen. Met ieder hun eigen aankleding, grootte en sfeer. Dus of je nu gaat voor een grootschalig chique evenement of een intieme teambuilding dag met verschillende workshops. Alles is mogelijk.

Borrel locatie Fort Sint Gertrudis .        Borrellocatie Fort Lunet

3. Zet social media in

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Een gemiste kans dit om hier geen gebruik van te maken bij het organiseren van je evenement. Het is niet alleen handig om je zakelijk evenement te promoten. Je kunt er ook voorafgaand aan het bedrijfsevenement informatie op delen en mensen de mogelijkheid geven een kijkje te geven in jouw evenement. Zo kun je bijvoorbeeld leuke content van de dag plaatsen, zodat je iedereen mee kan nemen in de beleving van de dag.

Denk van te voren goed na over de invulling van je social media en via welke kanalen je wil communiceren. Hoe beter je het evenement hebt voorbereid, hoe groter de kans is dat het succesvol wordt!

4. Zorg voor een waterdicht draaiboek

Een draaiboek bevat alle belangrijke informatie die met het evenement te maken heeft: de tijdsplanning, de bezoekers, de taakverdeling én een to-do lijst. Zorg ervoor dat het draaiboek haalbaar en duidelijk is, zodat iedereen die meewerkt aan het organiseren van het bedrijfsevenement het draaiboek kan aanhouden en naleven.

5. Successen vieren, maar ook evalueren

Vergeet na afloop van het evenement niet om zelf even te genieten. Bedank alle medewerkers en vrijwilligers. Vergeet ook zeker niet om al je obstakels die je onderweg tegen bent gekomen bespreken en je bedrijfsevenement te evalueren. Er valt altijd wel iets te leren. Zie het als een leerproces om te gebruiken tijdens een later evenement.

bedrijfsevenement zakelijk evenement organiseren

HIER. Locaties dé evenementen locatie van Brabant!

Zijn jullie op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bedrijfsevenement? Neem dan eens een kijkje bij HIER. Locaties. Met 3 unieke locaties in Raamsdonksveer en Geertruidenberg zijn wij de spot voor jullie bedrijfsevenement in de regio.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsevenement in Brabant?

Heb je vragen? Neem contact met ons op

0162 – 727 040

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan