Vrienden van Star!

Elk jaar wordt er een STAR kerstfeest georganiseerd. Zo wil STAR alle medewerkers bedanken voor hun inzet en in het zonnetje zetten. Vrijdag 13 december kwamen 950 gasten rond de klok van 18.30 aangereden op de parkeerplaats van Jaiselings Royal Palace. Eenmaal binnen werden de jassen aangenomen en kregen alle gasten een programmaboekje, zodat iedereen weet hoe de avond ging verlopen wat er waar allemaal te doen was. Een goede college is immers je beste vriend wordt vaak gezegd en zo is ook Vrienden van Star ontstaan. De gehele avond stond dan ook in het teken van de medewerkers/vrienden en zullen dan ook een echte beleving mee maken.

SAMEN ZIJN
Zo kon je samen naar de stamkroeg. De plek waar je kon meezingen met de echte Hollandse hits samen met de top entertainer, zanger, komiek Bennie Solo. Of even gezellig samen bijpraten, hier werd door een saxofonist heerlijke achtergrondmuziek gespeeld, waardoor hier genoeg ruimte was om even met elkaar bij te praten.

Bij een goed kerstfeest kan natuurlijk eten niet ontbreken. De Binnentuin en de MamaMia behoren tot het culinaire hart, de keukenbrigade liet zich van zijn beste kan zien en presenteerde hier tal van heerlijkheden. De keuze was reuze! Een heerlijke lasagne of grootmoeders gehaktballetjes in jus. Een salade Caprese of een verrukkelijke Nasi kuning.

SHOWTIME !
Tegen de klok van kwart over tien werd iedereen verzocht om weer naar het Theaterplein te gaan voor de afsluitende hoofdact. We sluiten de avond geheel in stijl af. Niemand minder dan de Samantha Steenwijk betreedt de bühne voor een spetterende finale act! Aan het einde van de avond krijgen alle gasten een kerstpakket uitgereikt. Iedereen keert met een trots Vrienden van Star gevoel weer huiswaarts.

EINDEJAARSEVENT ORGANISEREN?
Live optreden
Samantha Steenwijk
borrelhapjes
live optredens
business meeting
feestzaal