The Special One

Of je nu een zuinige Zeeuw bent, een Bourgondische Brabander of een rasechte Tukker. Ieder individu is bijzonder. Dit was dan ook het thema van het eindejaarsevent van RSM. The Special One! Want iederEEN binnen RSM is een gewaardeerde en onmisbare schakel.
De medewerkers van RSM kwamen met bus aan  bij Jaiselings Royal Palace wat helemaal omgetoverd was in de kerstsferen. De gasten werden hier hartelijk welkom ontvangen op het Theaterplein met Dudok’s appeltaart uit Rotterdam, vlaai uit Venlo en Domtorengebakjes uit Utrecht. Het feest werd plenair geopend door Wim en Ruben, de gastheren van de avond!

LET’S EAT! 
Na het openingswoord stonden onze kersthostessen klaar om de collega’s van RSM te verwijzen naar de diverse diner ruimtes. Al de ruimtes waren helemaal tot in detail aangekleed in de kerstsferen.  Er werden verschillende herkenbare gerechten uit diverse culturen geserveerd. Een Mexicaanse tortilla met chili con Carne of een Mini Big Mac van de Burgerbar. Heerlijke Vlaamse friet met Belgische mayonaise of  verrukkelijk ijsje. Om 19.00 uur was het Party Time! Tijd voor de voetjes van de vloer. In de tijd dat alle medewerkers van RSM heerlijk aan het genieten waren van het eten, is het Theaterplein van plenaire sessie omgebouwd tot een ware feestruimte en stond de band klaar om een knalfeest te maken.

Time flies, when you’re having fun. Het feest zit er bijna op! Tijd voor nog een lekkere snack voordat iedereen weer de bus in gaat. De avond werd nog in stijl afgesloten met een heerlijke Brabants worstenbroodje en gingen met mooie verhalen het nieuwe jaar in !

EINDEJAARSEVENT ORGANISEREN?
congrestival
Walking diner
donut
Barber shop
Congres
Live muziek