[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je relatie event

Feesten & zakendoen? Dat klinkt voor HIER. event locaties als dé perfecte combinatie!

Laat je relaties door middel van een relatie event zien dat je ze waardeert. Daarnaast is het een perfecte manier om je relaties wat dichter bij je organisatie te krijgen en de feeling met je organisatie te vergroten.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden relatie evenementen bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij onze evenementenlocaties.

Informeer HIER naar alle mogelijkheden!
BELLA ITALIA
BELLA ITALIA

In de Toscane is het leven goed. Zon, een schilderachtig natuurlandschap, pure gerechten en krachtige wijnen. Beleef het Toscaanse platteland! Met de zon op je bol, Italië op je tong en de Mediterrane onder je huid. Genieten jullie gezamenlijk met volle teugen van de toppers uit de Italiaanse keuken. Een gekoelde limoncello, zongerijpte vruchten, overheerlijke hammen, goddelijke olijfolie, origineel bereide antipasti en een enorme keuze aan hoofdgerechten om je vingers bij af te likken. Een toefje Italiaanse opera en een vleugje Napolitaanse volksmuziek maken het feest compleet! Het leven is mooi op het Italiaanse platteland.

Meer info!
WHEN I ME(A)T YOU IN THE SUMMER!
WHEN I ME(A)T YOU IN THE SUMMER!

Wist je dat een goede vrijdagmiddagborrel een tal van voordelen heeft? Zo zorgt het voor een betere werksfeer, goede relaties tussen medewerkers en laat het de organisatie dichter bij elkaar komen. Dit geldt ook voor je relaties. Op zoek naar een vrijdagmiddagborrel met pit! Dan hebben wij de unieke bestemming. Gewoon bij jou om de hoek! ‘When I me(a)t you in the summer’ is een heerlijke beachclub met live DJ en saxofonist waar je jezelf waant als een echte VIP in de lounge sets met een vers ‘geshakete’ zomercocktail in de hand en je wordt verwend met verrukkelijke tapas en barbecue hapjes vers van de grill.

Meer info!