[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je receptie/borrel

Iemand in het zonnetje zetten of ergens bij stil staan?

Er is altijd wel een reden voor een goede borrel op één van onze HIER. event locaties. Wij denken graag met je mee over de invulling.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden borrels bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij onze evenementenlocaties.

Informeer HIER naar alle mogelijkheden!
BIER VAN HIER!
BIER VAN HIER!

Bier! Proef de oase van de bijzondere bieren die het mooie Brabant te bieden heeft. Plaatselijke bierbrouwers rukken uit om de lekkerste biertjes voor jullie op een rij te zetten. Maar wat is een bier proeverij, zonder bijpassende versnaperingen? Juist, ook hier wordt voor gezorgd! Leuk om een ludieke vrijdag middag borrel te houden of om gewoon te proosten op het leven. BIER VAN HIER! is ook goed te combineren met een van onze andere arrangementen. Proost!

Meer info!
SAY CHEESE!
SAY CHEESE!

Kaaskoppen opgelet! Onze hippe kaas farm opent zijn deuren voor een heerlijke borrel! Grote boomschors planken met diverse kazen verschijnen op tafel wanneer er vanuit de wijnbar diverse bijpassende wijntjes worden ingeschonken. De grote kaasfondue vormt het middelpunt van de farm en vanuit kruiwagens worden diverse speciaal biertjes uitgedeeld. Natuurlijk gaan onze gasten niet met lege handen naar huis. Want ja, we blijven toch echte kaaskoppen he!

Meer info!