EVENEMENTENLOCATIE
PUUR! Achter de Markt

 

PUUR! Achter de Markt is een prachtig Rijksmonument uit 1836 wat vroeger diende als een kruitopslag, later werd het een gevangenis en sinds 1988 een evenementenlocatie van HIER. event locaties. Het pand bestaat uit één sfeervolle, intieme ruimte.

HIER. KAN ALLES

Tijdens de oorlog was PUUR! Achter de Markt een wapenopslag. Nu straalt het als een evenementenlocatie. PUUR! is zeer geschikt voor een borrel, kleine evenement, vergaderingen, feesten en diners. Daarnaast hebben al vele bruidsparen elkaar het JA-woord gegeven op deze bijzondere locatie. Om je te inspireren hebben wij een aantal zomer en winter arrangementen vormgegeven die uniek en vernieuwend zijn.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

BRUILOFT EVENT

DIVERSE RUIMTES

De zware eikenhouten deuren van PUUR! Achter de Markt geven je toegang tot deze geweldige ruimte. De schouw, grote kroonluchters en witte kalkmuren met veel mooie accenten zorgen samen voor een modern en stijlvol geheel. Alle ruimtes zijn compleet gedecoreerd en daarom de perfecte originele feestlocatie voor ieder feest! Op zoek naar een festivalterrein? Dan moet je HIER. zijn!

Meer weten over zaalverhuur? dat vind je HIER.

Contact opnemen of offerte aanvragen

1 grote ruimte

Geschikt voor 120 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

MEER INFORMATIE EVENEMENTENLOCATIE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de evenementenlocatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk om meer informatie en een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van PUUR! Achter de Markt? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Contact opnemen of offerte aanvragen