TROPICALIA SALSA EVENEMENT

Dance the night away! Tijdens het Tropicalia event staat de Latin beleving centraal. Denk aan Latin & Caribbean muziek verzorgd door DJ’s, Latin & Caribbean decor en een dansactiviteit in de vorm van een dansworkshop.

Kies voorafgaand aan het evenement voor welke beleving jullie willen gaan: De Workshop Lounge of De Café Lounge. Een uniek evenement dat zal plaatsvinden in Fort Sint Gertrudis van 21:30 tot 03:00 uur.

DE WORKSHOP LOUNGE

De workshop lounge zal op de bovenverdieping van Fort Sint Gertrudis plaatsvinden. Aan het begin van de avond staat er een dansworkshop gepland: een Bachata workshop. De nadruk van deze beleving ligt op het volgen van een leuke dansworkshop en daarna samen oefenen op de aangeleerde danspasjes. Reserveer vooraf jouw plekje voor deze leuke dansworkshop!

DE CAFÉ LOUNGE

Op de begane grond van Fort Sint Gertrudis zal er een gezellige plek gecreëerd worden. Hier zullen jullie het ultieme Latin zomergevoel beleven onder het genot van heerlijke cocktails en Latin food. In deze area programmeren we onze Latin & Carribbean Dj’s en Mc’s. Zij zullen het entertainment verzorgen doormiddel van een leuke interactieve muziek bingo. Tijdens deze ludieke bingo staat Latin & Caribbean muziek centraal. Een memorabele avond in tropische sferen, dit wil je niet missen toch? Geef je snel op!

Dit evenement kan nog worden aangepast, wij houden rekening met de maatregelen van het RIVM die in deze tijd van kracht zijn.

Natuurlijk zien we je daar!

Café Lounge – Tickets € 40,- per tafel
– Tafel voor max. 4 personen
– Live entertainment, Dj’s & Latin muziek

Workshop Lounge – Tickets € 10,- p.p.
– Toegang tot de Bachata workshop
– Toegang tot de café lounge aan een niet gereserveerde tafel

Locatie:
Fort Sint Gertrudis
Haven 54 in Geertruidenberg

Data:
Nog te bepalen

Tijd:
21:30 uur – 03:00 uur

Inschrijven