DE BESTE QUEEN TRIBUTEBAND VAN NEDERLAND

Ze zingen als Queen. Ze kleden zich als Queen. Ze bewegen als Queen. Ben jij klaar voor ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Under Pressure’ en ‘Don’t Stop Me Now’ alsof je erbij was in 1970?

‘Queen Forever’ shockeert iedereen met hun fantastische interpretatie van de Britse Rock-formatie ‘Queen’. De band performt 100% live en speelt gedurende twee uur al je favoriete 70’s songs. Ze bootsen niet alleen de sound van Queen na, maar kleden en gedragen zich ook als de legendarische band. Wees voorbereid op een sterk staaltje nostalgie!

Timothy Drake deed in 2009 mee aan “My name is…” en won de tweede plaats met zijn imitatie van Freddie Mercury. Vlak daarna vormde de tributeband ‘Forever Queen’ zich en trokken ze al gauw door Nederland, Spanje, Italie, Groot-Britannie, Duitsland en Mexico. In 2016 toonden ze het muzikale verhaal van Freddie Mercury in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’, waarbij ze in twee seizoenen 67 shows speelden in zowel Nederland als Belgie. Tienduizenden hebben hun shows gezien en waren stijl achterover geslagen. Een act die je gezien, gehoord en beleefd moet hebben.

 

Are you Freddie to party?

Entreetickets: € 19,50 per ticket (ex. fee)

Tijd: 20:00 – 01:00

Datum: 6 nov. 2021

Inschrijven: info@fortsintgertrudis.nl