Publieksevenementen in Brabant

Publieksevenementen in Brabant

Publieksevenementen in Brabant

Leuke publieksevenementen in Brabant

Publieksevenementen zijn open events waar je op inschrijving naartoe kunt. Deze events vinden elk jaar een aantal keer plaats in Fort Sint Gertrudis, Fort Lunet of het Cachot en worden, net als de themafeesten, compleet van A tot Z verzorgd. Ontzettend leuk wanneer je een vrije avond hebt of iets gezelligs met vrienden wilt doen! Al onze evenementen zijn toegankelijk voor groepen vanaf 2 personen op inschrijfbasis, maar ook exclusief te boeken voor jouw bedrijfsuitje of feestavond. Indien er interesse is om publieksevenementen in Brabant exclusief te boeken is de datum uiteraard ook in overleg.

Bekijk onze agenda voor het complete overzicht van onze publieksevenementen in 2021.

Unieke evenementen

Onze agenda staat aardig vol voor 2021. Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk unieke evenementen te organiseren voor jong en oud. Of je nou komt met je partner, vriendengroep, familie of collega’s. Voor iedereen is er wel wat te vinden bij een van onze Hier Locaties. De echte sportfanaten kunnen zich uitleven tijdens onze Fort sport evenementen, live voetbal kijken of wat dacht je van de formule 1 race in Zandvoort? Kinderen kunnen los gaan tijdens ons Prikkels evenement in the Club. En de ouders kunnen zichzelf uitleven tijdens de vele muziek en entertainment avonden. Maar ook jongeren kunnen zichzelf bij ons prima vermaken tijdens ons jaarlijkse Bollekesfestival of onze ludieke themafeesten. Kortom, HIER. valt altijd iets te beleven. Schrijf je snel in, want deze publieksevenementen in Brabant wil je niet missen! En uiteraard, vol=vol. Gelukkig komen onze evenementen op meerdere datums terug dus wellicht is er dan toch een andere datum dat het alsnog uitkomt.

Richtlijnen van het RIVM

Zolang COVID-19 heerst in Nederland en het RIVM hier richtlijnen voor hanteert, houden wij in onze panden rekening met de 1,5 meter afstand. Wij zullen onze evenementen zoveel mogelijk aanpassen zodat deze Coronaproef kunnen plaatsvinden.