HALLOWEEN: HAUNTED HOUSE

Het spookt in Fort Sint Gertrudis… Het is 1776 als er een gruwelijke ontdekking wordt gedaan in Fort Sint Gertrudis wanneer blijkt dat Carel Frederik Schonck, de zoon van de bekende Philip Willem Schonck, tijdens de bouw van Fort Sint Gertrudis meerdere arbeiders en vrouwen heeft vermoord op de bovenverdieping van het Fort. Hij martelde ze tot ze niet meer konden en smeekten om een genadige dood. Maar Carel kende geen genade. GEEN GENADE!

Als DE DOOD dan eindelijk zijn intrede had gedaan, werden de lichamen door Carel Frederik ingemetseld in de muren of verwerkt in het meubilair en de balken van het Fort.Maar wie een marteldood sterft, zal niet rusten, NOOIT rusten! Als je ‘s nachts langs het Fort loopt en je hoort de wind huilen, of je hoort iets bonken tussen de balken van het dak, weet je dan zeker dat het de wind is?

Wij dagen je uit! Durf jij een uur te verblijven in de meest angstaanjagende nachten van het jaar? Dit is een totaalbeleving met echte karakters, natuurlijk coronaproof opgezet en als je aangeeft te willen stoppen, wordt je veilig naar buiten geholpen. De totaalbeleving wordt natuurlijk nog groter als je zelf ook verkleed naar het Fort komt! Je gaat in groepjes naar binnen, in zowel de “light” en “medium” versie is dat samen met een begeleider.

Overleef je het uur of durf je niet naar binnen, dan kun je in het restaurant van het Fort een verwarmende maaltijd nuttigen. Als je nog durft tenminste…

Er zijn 3 versies: een “light” versie overdag voor het hele gezin, een “medium” versie in de avond en een “shitinyourpants” versie rond middernacht.

Je bent in iedere versie ongeveer een uur binnen. Afhankelijk van de drukte krijg je binnen het bestelde tijdsframe een starttijd met je eigen groep. Het beste is dan ook de kaarten door 1 persoon te laten bestellen. Vooraf en achteraf kun je natuurlijk genieten van een hapje of een drankje in het restaurantgedeelte van Grand Café Fort Sint Gertrudis.

Kom je bij ons griezelen?

Locatie: Fort Sint Gertrudis, Haven 54 in Geertruidenberg

Tickets: vanaf €17,50 p.p.

Tijd: zelf te reserveren

Datum: 29 okt. 2021 | 30 okt. 2021 | 31 okt. 2021

Reserveren: volgt binnenkort