[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

WAAR IS DAT FEESTJE?

 

HIER! Jaarlijks organiseren we op onze locaties vele grote en kleine events voor opdrachtgevers. Van personeelsfeesten tot aan relatie events en van uitgebreide diners tot aan bruiloften. Daarom weten wij als geen ander hoe we een echt goed feestje moeten bouwen. Wij krijgen er geen genoeg van en organiseren daarom een aantal keer per jaar publiekevents.

HIER. event locaties organiseert een aantal keer per jaar publiekevents op haar eigen locaties. Op 1 juni 2018 trapte we af met Afgezundert in Jaiselings Royal Palace. Hier betraden The Memphis Maniacs, WC Experience, Plork en de Aannemers en BABA DJ Team het podium. Al snel volgde het tweede publiekevent op onze locatie Fort St. Gertrudis. Een Geestig goed halloween feestje met de mannen van De Fikerin, DJ Willem de Wijs en DJ Joeri. Na deze succesvolle edities hebben we voor 2019 een tweede editie op de planning staan voor beide events.

AFGEZUNDERT 

Op vrijdag 1 juni 2018 was onze eerste editie van Afgezundert met The Memphis Maniacs, Plork en de Aannemers, WC Experience & BABA DJ Team. Op zaterdag 26 januari 2019 hadden we de tweede editie van Afgezundert. Toen betraden Mental Theo, WC Experience, The containers, Randy Watzeels en BABA DJ Team het podium van ons Theaterplein. Houdt ons in de gaten voor de volgende editie!

MEER INFORMATIE

GEESTIG

Op zaterdag 27 oktober 2018 hadden we de eerste editie van Geestig. Toen betraden DJ Willem de Wijs, De Fik Erin, DJ Joeri & violisten het podium van Fort St. Gertrudis. Op zaterdag 26 oktober staat de tweede editie van ons geestig goede Halloween feestje op de planning. Ons team is druk bezig om weer een te gekke line-up samen te stellen. Houdt ons in de gaten!

MEER INFORMATIE

FACEBOOKINSTAGRAM

THEMAFEESTEN

Ga terug naar de Middeleeuwen, test je Hollandse kennis of plof met je koelbox neer naast je tentje? Het kan allemaal bij onze themafeesten! Geniet van een compleet avondje uit vol lekkers, een gezellige sfeer en passend entertainment.

MEER INFORMATIE & TICKETS

FACEBOOKINSTAGRAM
FACEBOOKINSTAGRAM

CARNAVAL 

Alaaf!! Fort St. Gertrudis wordt tijdens carnaval ieder jaar weer omgetoverd tot een waar feestpaleis! Dit jaar is Fort St. Gertrudis op zaterdag en maandag geopend.

MEER INFORMATIE

FACEBOOKINSTAGRAM