[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

WAAR IS DAT FEESTJE?

 

HIER! Jaarlijks organiseren we op onze locaties vele grote en kleine events voor opdrachtgevers. Van personeelsfeesten tot aan relatie events en van uitgebreide diners tot aan bruiloften. Daarom weten wij als geen ander hoe we een echt goed feestje moeten bouwen. Wij krijgen er geen genoeg van en organiseren daarom een aantal keer per jaar publiekevents.

HIER. event locaties organiseert een aantal keer per jaar publiekevents op haar eigen locaties. Op 1 juni 2018 trapte we af met Afgezundert in evenementenlocatie Jaiselings Royal Palace. Hier betraden The Memphis Maniacs, WC Experience, Plork en de Aannemers en BABA DJ Team het podium. Al snel volgde het tweede publiekevent op onze feestlocatie Fort St. Gertrudis. Een Geestig goed halloween feestje met de mannen van De Fikerin, DJ Willem de Wijs en DJ Joeri. Na deze succesvolle edities hebben we op zaterdag 26 januari de tweede editie gehad van Afgezundert met Mental Theo, WC Experience, The Containers en BABA DJ Team.

Naast een tweede editie van Geestig en Afgezundert staat er nog meer moois op de planning! Bekijk HIER. onze agenda!

AFGEZUNDERT
AFGEZUNDERT

Op vrijdag 1 juni 2018 was onze eerste editie van Afgezundert met The Memphis Maniacs, Plork en de Aannemers, WC Experience & BABA DJ Team. Op zaterdag 26 januari 2019 hadden we de tweede editie van Afgezundert. Toen betraden Mental Theo, WC Experience, The containers, Randy Watzeels en BABA DJ Team het podium van ons Theaterplein. Houdt ons in de gaten voor de volgende editie!

Meer info!
GEESTIG
GEESTIG

Op zaterdag 27 oktober 2018 hadden we de eerste editie van Geestig. Toen betraden DJ Willem de Wijs, De Fik Erin, DJ Joeri & violisten het podium van Fort St. Gertrudis. Zaterdag 26 oktober was de tweede editie van Geestig met Mental Theo, Zanger Kafke en de Buren van de Brandweer. Voor volgend jaar staat er weer een Geestig goede editie op de planning!

Meer info!
THEMAFEESTEN
THEMAFEESTEN

Ga terug naar de Middeleeuwen, test je Hollandse kennis of plof met je koelbox neer naast je tentje? Het kan allemaal bij onze themafeesten! Geniet van een compleet avondje uit vol lekkers, een gezellige sfeer en passend entertainment.

Meer info!
CARNAVAL
CARNAVAL

Alaaf!! Fort St. Gertrudis wordt tijdens carnaval ieder jaar weer omgetoverd tot een waar feestpaleis!

Meer info!