Porsche lente meeting

Porsche Lentemeeting: dwars door het Fort St. Gertrudis!

Na voorgaand succes vond zondag 12 april de 10e editie van de Porsche Lentemeeting wederom plaats in het hart van Geertruidenberg. Honderden autoliefhebbers en Porscherijders kwamen deze middag bijeen om gezellig bij te kletsen en de prachtige voertuigen te bewonderen. De Porsches stonden in lange rijen opgesteld op de Markt van Geertruidenberg.

De Porscherijders werden ingedeeld in verschillende groepen en reden een mooie route door de omgeving. De route startte dit jaar wederom vanaf de Markt, echter was hij wel heel erg anders dan voorgaande jaren. De Porsches reden namelijk dwars door onze evenementenlocatie het Fort St. Gertrudis! De swingende Bressband BOB zorgde voor een muzikaal spektakel op het podium. De Porscherijders reden met een glimlach van oor tot oor onder de kroonluchters van de feestzaal door. Menig rijder en bezoeker genoot van deze unieke ervaring en daardoor bleek dit een groot succes. Dat alles mogelijk is bij de Arjan van Dijk groep blijkt dus wel weer na deze zeer geslaagde middag. Als afsluiting van de dag vond de prijsuitreiking plaats op het podium van de Binnenplaats.

Op de Markt stonden verschillende kraampjes, van sieraden en tassen tot auto-onderdelen en Porschekleding. Hiernaast werden de kinderen voorzien van vermaak. Een luchtkussen en de mega lego-stenen leverden dan ook blije gezichten op. In eettentjes verkocht men rijkelijk belegde hamburgers en broodjes saté. De buitenbar zorgde ervoor dat de bezoekers in het zonnetje met een biertje of een glas wijn konden genieten van het heerlijke weer. Dit alles samen zorgde voor een prachtige dag!