[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je personeelsfeest

Het mooiste feestje van het jaar, als je het je medewerkers vraagt!

Maak er daarom iets moois van. Iets moois voor de medewerkers maar ook voor de organisatie. Laat je medewerkers samen plezier maken, zo komen ze nader tot elkaar en zul je zien dat dat resulteert in een sterkere en succesvollere organisatie.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden personeelsfeesten bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij onze evenementenlocaties.

Informeer HIER naar alle mogelijkheden!
VAKANTIE PROEVEN!
VAKANTIE PROEVEN!

De zomer lonkt en bij onze locaties kun je al lekker 'voorzomeren'. Laat je meevoeren op een Europese Cityhop tour in ons eigen land! Elke ruimte van onze locatie straalt een heerlijke sfeer uit. Je waant je in diverse Europese hot spots, die dit jaar upcoming zijn. In iedere hoek van de locatie staan nieuwe verrassingen op je te wachten. De juiste combinatie van smaken, sferen en entertainment maken het compleet. Natuurlijk zijn de steden zelf naar keuze in te vullen.

Meer info!
FOOD 66
FOOD 66

AMERICA, THE PROMISED LAND! Nou en of! Het verlangen naar het beloofde land is nooit zo groot geweest als vandaag. Waan je op de ‘ROUTE 66’ die we vandaag hebben omgetoverd tot de ‘FOOD 66’. Stap uit je Chevy en laat je grote trek stillen bij de vele foodtrucks, je grote trek zal snel gestild worden want in de United States weten ze natuurlijk niet wat ‘klein’ is. Royale burgers, goed vlees en als zoete lekkernij een geglazuurde donut. That sounds delicious!

Meer info!