HIER. personeelsfeest locaties

Een personeelsfeest is dan de ideale manier om je medewerkers eens extra het zonnetje te zetten. In een informele sfeer en met een hapje en een drankje, leer je elkaar tijdens een bedrijfsfeest nog beter kennen. Wil je ook een personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar een gezellige en unieke personeelsfeest locatie? Dan zit je bij HIER. Locaties goed!

CONTACT

Dé personeelsfeest locaties van Brabant

HIER. Locaties beschikt over verschillende evenementen locaties in Brabant. Stuk voor stuk een begrip in de regio. Elke locatie heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo hebben wij altijd een geschikte locatie beschikbaar die aansluit bij de wensen voor jullie personeelsfeest!

Authentiek, veelzijdig & sfeervol

Onze personeelsfeest locaties staan bekend om hun authentieke en sfeervolle karakter. Er zijn verschillende ruimtes en zalen te huren. Hierbij kun je kiezen uit verschillende bestaande thema’s, maar een personeelsfeest geheel op maat is natuurlijk ook mogelijk. Ons personeel zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt die avond en het jullie aan niets zal ontbreken.

Voetjes van de vloer
feestlocatie

Personeelsfeest op maat

Elk bedrijf is anders, dus ook elk personeelsfeest zal uniek zijn. Samen met onze ervaren feestplanners denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we het feest geheel naar wens invullen. Daarbij kun je denken aan muziek, catering en culinaire invulling, maar ook aan activiteiten en zelf het vervoer. HIER. is niks te gek!

Catering personeelsfeest

Van al dat feesten krijgt het personeel natuurlijk zin in eten en drinken. Ook de catering tijdens het personeelsfeest kunnen we helemaal afstemmen op jullie wensen. Van een hapje en een drankje, een compleet buffet of heerlijk bbq. HIER. ontbreekt het jullie aan niets!

Van personeelsuitje tot personeelsfeest

Naast feestlocatie kun je ook bij ons terecht voor de leukste personeelsuitjes in Brabant. Deze activiteiten verzorgen wij samen met Uit in Zuid en vinden plaats in en rondom de Biesbosch. Ga overdag met z’n allen de Biesbosch verkennen en sluit af met een heerlijk diner of knallend personeelsfeest voor een dagvullend programma. HIER. kan het allemaal!

CONTACT
Motor rijden

Ook een feestje vieren bij HIER. Locaties?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze personeelsfeest locaties? Onze feestplanners vertellen je er alles over. Neem gerust contact op en maak een afspraak. Dan maken we er samen een onvergetelijk personeelsfeest van!

Alvast even de sfeer proeven? Bekijk hier enkele georganiseerde personeelsfeesten.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan