EEN REIS DOOR DE TIJD

Een reis vanuit het verleden naar het heden. In 1919 werd Kloet Onderhoud BV opgericht… 100 jaar later… is tijd om deze mijlpaal te vieren. Het ontspannen avond genieten, herinneringen ophalen, dansen, lachen, zingen en feest vieren. Een mooi evenement voor alle medewerkers en gepensioneerden als beloning voor de inzet en betrokkenheid al die jaren. De trots om bij deze club te horen en dat mag zeker bij een 100 jarig jubileum.

Vanaf half 8 in de avond kwamen de eerste medewerkers binnenlopen in de Binnenplaats. Bij binnenkomst kreeg iedereen een welkomstdrankje naar keuze. Om 8 uur werd de avond geopend en werd er geproost op 100 jaar Kloet Onderhoud met een heerlijk glas bubbels. De start van de avond was in de sfeer van 1919 en gedurende de avond werd er een reis door de tijd gemaakt om zo te eindigen in het heden.

VOETJES VAN DE VLOER
De werknemers van Kloet Onderhoud BV gingen los op muziek van ‘Mamma Mia, here we go again!’ tot aan ‘I’m so excited and i just can’t hide it!’ De photobooth werd veelvuldig gebruikt, zodat iedereen een mooie herinnering had om mee naar huis te nemen. Daarnaast werd er genoten van de tijd reizende hapjes die hele avond werden geserveerd. Er werd afgesloten met That 00’s show waar de werknemers de laatste dansjes waagde op de muziek van tegenwoordig. Het 100 jarig jubileum is niet ongemerkt voorbij gegaan, dat is één ding wat zeker is.

Zwart wit
JUBILEUM ORGANISEREN?