Feestje bouwen!

 

We organiseerden een feestavond voor het personeel van Wienerberger. Een marktleider op het gebied van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. In 2016 bestonden zij maar liefst 20 jaar en zij wilden dit groots vieren! Ruim 800 gasten bezochten de magische feestlocatie Jaiselings Royal Palace. De gasten genoten van het heerlijke diner dat voor hen was uitgeserveerd met nieuwe, lekkere en authentieke gerechten. Na het diner verspreidden alle gasten zich over de locatie. Verschillende thematische zalen stonden deze avond open om de gasten de avond van hun leven te bieden.

Alle gasten van Wienerberger gingen uit hun dak op Got the Vibe, Trio Roept U Maar! en zongen uit volle borst mee met Robbie Smots!  De zeer verrassende Masters of Beauty vielen goed in de smaak. De mannen baanden zich een weg door het casino waar de vrouwen de hippe tarwe gras shotjes uitprobeerden. Volgens Josette de Waal van Wienerberger vonden de gasten het een geweldig feest.

Josette: ’’Ik heb serieus geen enkele negatieve reactie gehad. Collega’s die zich niet hadden aangemeld voor het feest hebben daar achteraf spijt van gehad. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Collega’s waren dus erg enthousiast na afloop”.

Zingen
Gezelligheid
Kapsel
Haar
Gezellig
duimpje
PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?